Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Latvijas esportista YEKINDAR komanda dramatiski paliek ārpus "ESL Pro League" sezonas

Rolands Eliņš

Latvijas esportista YEKINDAR komanda dramatiski paliek ārpus "ESL Pro League" sezonas
Mareks YEKINDAR Gaļinskis. Foto: pro100

Latvijas esportista Mareka Gaļinska jeb YEKINDAR pārstāvētā komanda „Virtus.pro” ar 1:2 otrajā papildlaikā piekāpās „Team Spirit”, paliekot „ESL Pro League” Eiropas kvalifikācijas zonas ceturtajā vietā. Ar to bija par maz, lai kvalificētos datorspēles CS:GO turnīra „ESL Pro League” 12. sezonas finālturnīram.

Jaunā Latvijas esportista YEKINDAR pārstāvētā komanda, kurai viņš pievienojās tikai nesen, spēlēja apakšējā zarā, kur šodien aizvadīja pusfināla maču pret Krievijas komandu „Team Spirit”. Pēc zaudējuma pirmajā kartē (14:16) „Virtus.pro” pārliecinoši revanšējās, uzvarot otrajā kartē ar 16:5.

Uzvarētājs tika noskaidrots trešajā kartē, kur „Spirit” neizmantoja vairākus mačpunktus un bija jāspēlē divi sešu raundu papildlaiki, taču beigās tomēr „Virtus.pro” piekāpās ar 19:22, zaudējot arī visā mačā.

Līdz ar to turnīrs „Virtus.pro” ir noslēdzies, paliekot ceturtajā vietā, kamēr ceļazīmi uz „ESL Pro League” 12. sezonas finālturnīru izcīnīs divas labākās komandas. Jāpiemin, ka dalību finālturnīrā, kurā paredzēts balvu fonds 750 tūkstošu dolāru apmērā, jau garantējusi cita Latvijas esportista Helvija Saukanta jeb broky pārstāvētā komanda „FaZe Clan”. „ESL Pro League 12” tiks izspēlēta šī gada septembrī un oktobrī, tajā piedalīsies 24 komandas.

Šodienas mačā YEKINDAR bija ceturtā labākā statistika savā komandā, proti, 54-61 un reitings 0.89.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/234225...

     [+] [-]

, 2020-06-17 20:57, pirms 4 gadiem
Hei, ir atsācies futbols, vairs nav jāmāžojas!