Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

YEKINDAR pārliecinoši labākais komandā, "Virtus.pro" iekļūst "IEM Katowice 2021" pamatturnīrā

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

YEKINDAR pārliecinoši labākais komandā, "Virtus.pro" iekļūst "IEM Katowice 2021" pamatturnīrā
"Virtus.pro" sastāvs ar Mareku YEKINDAR Gaļinski (pa labi) ierindā.

Datorspēles CS:GO turnīra "IEM Katowice 2021" pamatturnīrā iekļuvusi Mareka YEKINDAR Gaļinska pārstāvētā "Virtus.pro", kas šodien ar 2:0 (16:9,16:3) pieveica Austrālijas komandu "Renegades". Pamatturnīrs sāksies jau rīt un turpināsies līdz pat 28. februārim.

Pēc vakar vakarā piedzīvotā zaudējuma šodien YEKINDAR komandai visu vai neko spēle - uzvaras gadījumā komanda turpinātu dalību Katovices turnīrā, bet zaudējuma gadījumā turnīrs būtu beidzies. "Virtus.pro" par vietu pamatturnīrā tikās ar Austrālijas komandu "Renegades", kas šajā turnīrā pirmo reizi gada laikā spēlē pret komandām, kuras nav no Okeānijas reģiona.

Šodien, līdzīgi kā vakardienas spēlē pret "Ninjas in Pyjamas", "Virtus.pro" gan savā izvēlē "Vertigo", gan Austrāļu izvēlētajā "Dust2" kartē pirmajā puslaikā izvirzijās vadībā, taču šoreiz pārsvaru spēja noturēt, abās kartēs kopā pretiniekiem ļaujot uzvarēt vien 12 raundos. YEKINDAR bija labākais gan "Vertigo", gan "Dust2", otrajā kartē 16:3 uzvaru kaldinot ar 25 punktiem un fantastisku 2.06 reitingu.

Visā spēlē Gaļinskim kopā 48 punkti, kamēr tuvākais sekotājs komandā bija Timurs "buster" Tulepovs ar 33 punktiem. Tāpat YEKINDAR labākais reitings komandā - 1.75, kamēr nevienam citam tas nebija augstāks par 1.40.
Pamatturnīrā jau uzreiz bija iekļuvusi Helvija broky Saukanta "FaZe" kas savu pirmo spēli aizvadīs rīt, astoņos vakarā.