Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky komanda pārvar pirmo kārtu turnīrā ar balvu fondu pusmiljona vērtībā

Rolands Eliņš

broky komanda pārvar pirmo kārtu turnīrā ar balvu fondu pusmiljona vērtībā
broky. Foto: FaZe Clan

Latvijas esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā „Counter Strike:GO” komanda „FaZe” ar uzvaru sāka „BLAST Premier Spring:Europe” turnīra, ar 2:1 pieveicot Somijas ENCE komandu un iekļūstot augšējā zara pusfinālā.

„BLAST Premier Spring” Eiropas turnīrā piedalās astoņas komandas, kuras izspēlēs izslēgšanas spēļu turnīru pēc divmīnusu sistēmas, proti, visas komandas sāk spēles augšējā zarā un pēc pirmā zaudējuma pāriet uz apakšējo zaru, savukārt otrais zaudējums nozīmē izstāšanos. Turnīrā ir izsludināts balvu fonds pusmiljona dolāru apmērā, un lauvas tiesu (335 tūkstošus) saņems pirmās vietas ieguvēji. Tāpat jāpiemin, ka abas finālistes nodrošinās dalību „BLAST Premier:Global Final 2020” turnīrā, kas paredzēts nākamā gada sākumā un tajā tiek solīts balvu fonds pusotra miljona dolāru apmērā.

Saukanta pārstāvētā komanda „FaZe” turnīru sāka pret Somijas ENCE, kas pasaules rangā ieņem 14. vietu. „FaZe” pēc sava veiksmīgā snieguma dažos iepriekšējos turnīros tikmēr šonedēļ pakāpusies jau uz trešo vietu pasaulē.

„FaZe” pirmajā kartē izdevās uzvarēt ar 16:14, un otrajā kartē tika uzņemts pārliecinošs ceļš uz uzvaru, iegūstot vadību 15:10, kas deva piecus mačpunktus. Visi pieci tika izniekoti, ENCE atspēlējās un papildlaikā uzvarēja ar 19:16. Attiecīgi visu izšķīra trešā karte („Nuke”), un tajā broky komanda nekādas šaubas par uzvarētāju neatstāja un izcēlās ar 15 (!) uzvarētiem raundiem pēc kārtas, beigās uzvarot ar 16:5 un visā spēlē ar 2:1.

broky šajā mačā bija ceturtā labākā statistika komandas piecu spēlētāju rindās (52-46 un reitings 1.06). Lielisku maču aizvadīja norvēģis Hovards rain Nīgārds (76-49 un 1.35), uzņemoties līdera lomu un palīdzot savai komandai gūt uzvaru.

„FaZe” nākamā spēle paredzēta ceturtdienas vakarā pret „Team Vitality”, Francijas komandu, kas pasaules rangā ieņem desmito vietu.

     [+] [-]

, 2020-06-16 07:48, pirms 4 gadiem
Broky saukantam šoreiz ne tā labākā spēle. Kaut arī pāris reizes labi ar nazi nogrieza. Bija arī labs trāpijums pistołu raundā.
Bet nu neuzmanības kłūdas otrās kartes beigu raundos.
Bibis arī pagaidām nepārliecina, nestabils. Olafmeisters tomēr bija paredzamāks