Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

broky komanda pusfinālā piedzīvo turnīra pirmo zaudējumu

broky komanda pusfinālā piedzīvo turnīra pirmo zaudējumu
broky. Foto: FaZe Clan

Piektdienas vakarā Latvijas esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe Clan" komanda piedzīvoja zaudējumu "ESL One: Road to Rio" kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas pusfinālā. Ar 0-2 tika atzīts pasaules ranga līderes "Astralis" pārākums. Latvieša komandai gan būs vēl viena iespēja sasniegt finālu.

Pirmā cīņa notika "FaZe Clan" izvēlētajā "Dust2" kartē, un broky komanda pēc puslaika atradās vadībā ar minimālu pārsvaru. Tomēr turpinājumā jau daudz labāku sniegumu demonstrēja "Astralis", kas guva virsroku ar 16:12. Otrā karte bija "Inferno", un "Astralis" uzreiz ieguva komfortablu vadību, beigās izcīnot uzvaru ar 16:7. Tādējādi pasaules pirmā komanda nodrošināja vietu finālā, bet "FaZe Clan" tiks dota vēl viena iespēja.

Play-off turnīrs tiek aizvadīts tikai vienā zarā, nevis divos, un uzvarējusī komanda sasniedz nākamo kārtu, tātad Dānijas komanda "Astralis" nonāk finālā. Savukārt zaudējusī komanda nonāk apakšējā zarā, kur play-off zaudējušajām komandām tiek dota otrā iespēja. Rīt "FaZe Clan" apakšējā zara finālā tiksies ar "G2 Esports" – komandu, kas ceturtdaļfinālā atzina "Astralis" pārākumu, bet apakšējā zara nākamajos mačos tika galā ar citām zaudējušajām komandām.

broky šā vakara mačā bilance 26-35 un 0,83 reitings, kas komandā bija trešais labākais starp pieciem spēlētājiem. Pozitīva bilance nebija nevienam no "FaZe Clan" spēlētājiem, bet 1,00 reitingu savāca Nikola NiKo Kovačs no Bosnijas un Hercegovinas. Dāņiem trīs no pieciem spēlētājiem bija ar pozitīvu bilanci, un sliktākais reitings komandā bija 0,99.

Turnīra uzvarētāja iegūs 33 tūkstošus dolāru, otrā vieta nopelnīs 21,5 tūkstošus, trešā 14 tūkstošus, bet ceturtā – 10 tūkstošus. Grupā "FaZe Clan" uzvarēja visos septiņos mačos, tādējādi šovakar tika piedzīvots turnīra pirmais zaudējums.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/234115...
https://liquipedia.net/counterstrik...


, 2020-05-16 00:13, pirms 4 gadiem
FaZeClan Morskye Dyavoli vinnētu? Cieto Riekstu? Tumanov? Jūsu viedoklis?
, 2020-05-16 02:42, pirms 4 gadiem
Dupree norulleeja. Nu nevajag broky pa saveejiem vilkt

Bet peec tam paaris raundus veelaak arii atvilka atpakalj izmesto. Taa kaa kopumaa iedereejaas komandaa, kurai bija nedaudz vaajaaks taktiskais izpildiijums, kaut ik pa briidim taa precizitaate paarsteidza - FazeClan kaa LV hokeja izlase (sapratiisiet).
, 2020-05-16 07:27, pirms 4 gadiem
Cik komandas no Eiropas tiek uz Rio?
, 2020-05-16 09:23, pirms 4 gadiem
Gin4a , 00:13, pirms 9 stundām
FaZeClan Morskye Dyavoli vinnētu? Cieto Riekstu? Tumanov? Jūsu viedoklis?

Labrīt!
Nu Astralis ir Astralis.... Diemžēl šobrīd nav pa zobam pat tādam RIEKSTKODIM, kā broky saukants🏳️‍🌈😡
, 2020-05-16 09:32, pirms 4 gadiem
Broky saukantu pagaidām grūti pieskaitīt kibersporta smagsvariem.
Jā, vińš ir labs, jā, vińš var pozitīvi pārsteigt, bet vińš vēl jauns un nav sasniedzis atbilstošu fizisko formu!
Tas ir apmēram tā, salīdzinājumam- kā likt Kristapam Valteram pret Kambalu zem groza stumdīties un cīnīties.
Lūk, informācija par dažiem esporta smagsvariem- broky saukantam jācenšas visiem spēkiem sasniegt šo līmeni un tad vińš būs neapturams!!!! 🏳️‍🌈✌️🥇👍🏆
, 2020-05-16 09:33, pirms 4 gadiem
Helvijs Saukants. Foto: theMAKKU/HLTV
17

broky un "FaZe" izvelk negaidītu trumpja dūzi un iekļūst "Major" pusfinālā

Latvijas esportista Helvija "broky" Saukanta pārstāvētā "FaZe" komanda sasniegusi datorspēles CS2 sezonas svarīgākā turnīra "Major" pusfinālu. Šovakar ceturtdaļfinālā "FaZe" revanšējās "Spirit" par zaudējumu Katovices finālā februārī un uzvarēja ar 2:1, turklāt izšķirošā karte bija "Vertigo", ko līdz šim "FaZe" nemaz nebija spēlējusi.

FIA "Motorsport Games" Latvijas "Esport GT" atlases priekškvalifikācijā ātrākais Podēns

Jau trešdien, 27. martā, tiks aizvadīts FIA "Motorsport Games" Latvijas atlases pirmais posms digitālā autosporta "Esports GT" kategorijā. Priekškvalifikācijā tika atlasīti 30 ātrākie piloti, kas tālāk divu posmu ietvaros cīnīsies par vienu ceļazīmi uz FIA "Motorsport Games". Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) atlases uzvarētājs attiecīgi oktobra beigās dosies uz Spānijas pilsētu Valensiju, lai pārstāvētu Latvijas izlasi autosporta Olimpiskajās spēlēs.
Helvijs broky Saukants. Foto: brcho/HLTV
7

broky sasniedz pirmā CS2 "Major" turnīra izslēgšanas spēles

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants kopā ar "FaZe Clan" komandu iekļuvis "PGL CS2 Major Copenhagen" turnīra ceturtdaļfinālā.