Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Otrajā digitālajā rallija čempionāta posmā ziemas apstākļos uzvar Ralfs Sirmacis

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Otrajā digitālajā rallija čempionāta posmā ziemas apstākļos uzvar Ralfs Sirmacis
Publicitātes foto

Otrais “Bundzis Rally Championship” posms norisinājās Zviedrijas sniegotajos ceļos, kur no 65 pieteiktiem dalībniekiem trasē devās 60. Pārliecinošs līderis ziemas apstākļos bija Ralfs Sirmacis kurš uzvarēja 8 no 12 ātrumposmiem.

Ralfs svinēja uzvaru ar 34 sekunžu pārsvaru pār tuvāko sekotāju Edgaru Tomsonu. Savukārt Edgaram Tomsonam bija spraiga cīņa par otro vietu ar Gati Bensonu. Abi braucēji uzvarēja pa vienam ātrumposmam. Finišā pārāks izrādījās Tomsons, bet tikai 5 sek. aiz viņa palika Bensons.

Neveiksmīgi rallijs iesākās pirmā posma uzvarētājam Kristapam Ušvilam, kurš jau pirmajā ātrumposmā noskrēja no ceļa un pārsita divas riepas. Līdzi bija paņēmis tikai vienu rezerves riepu, tāpēc līdz servisam nācās braukt uz 3 riepām. Pēc servisa Kristaps kāpināja tempu un uzvarēja 2 ātrumposmos. Finišu Kristaps sasniedza 4. vietā.

Pārsteigums bija tas, ka pirmā posma 2. vietas ieguvējs Edgars Veidemanis neizgāja uz starta. Noslēdzošajā 12. ātrumposmā, kur var izcīnīt papildus punktus, visātrākais bija Gatis Bensons, kurš savā kontā ielika 5 papildus punktus. Pie 4 punktiem tika Kristaps Ušvils, kurš šajā ātrumposmā Bensonam zaudēja tikai 0.2 sekundes. 3 punktus un trešo vietu pēdējā ātrumposmā izcīnīja Edgars Lūžnieks. 2 punkti Ronaldam Lejam un pie viena punkta tika Valts Jansons.

Kopvērtējumā pēc diviem aizvadītiem posmiem līderis ir Kristaps Ušvils (89 punkti). 2. vietā atrodas Ronalds Leja (76punkti), savukārt trešajā vietā ir divi braucēji ar vienādu punktu skaitu - Mārtiņš Ķelpis un Valts Jansons (71 punkts abiem). Ļoti tuvu TOP 3 atrodas arī Artis Nīlenders, kurš ir jau izcīnījis 68 punktus.

Zviedrijas posmā visvairāk punktus komandu ieskaitē izcīnīja "CITRON TĪMS" (80), kuru pārstāv Gatis Bensons un Valts Jansons. Aiz viņiem palika pirmā posma uzvarētāji "MOŠ SAIES" (69), kuru pārstāv Kristaps Ušvils un Ēriks Kriviņš. Trešajā vietā posmā "FI&BU RACING TEAM"(59), kuru pārstāv Artis Nīlenders un Kaspars Bundzinieks.

Arī komandu kopvērtējumā pēc veiktiem 2 posmiem šīs pašas komandas atrodas TOP 3 pozīcijās, tikai nedaudz mainītām vietām. Pārliecinošā 1.vietā atrodas komanda "MOŠ SAIES" ar 140 izcīnītiem punktiem. Otrajā vietā ar 114 punktiem atrodas "CITRON TĪMS" un trešie ar 108 punktiem "FI&BU RACING TEAM".

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Priedītis

     [+] [-]

, 2020-09-11 09:05, pirms 4 gadiem
Kas Veidemanim? Nepaspēja sagatavot automašīnu?