Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky komanda atgūstas un turpina cīņu par finālu

Andrejs Siliņš

broky komanda atgūstas un turpina cīņu par finālu
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

Latviešu esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe Clan" komanda ceturtdien datorspēles „Counter Strike:Global Offensive” turnīra „DreamHack Masters: Europe” zaudētāju zara ceturtdaļfinālā ar 2-1 uzveica "Ninjas in Pyjamas".

Vakar latvieša komanda piedzīvoja negaidīti smagu neveiksmi ceturtdaļfinālā un pārcēlās uz zaudētāju zaru. Tur šodien bija jātiekas ar zviedru vienību "Ninjas in Pyjamas". Pirmajā "Train" spēlē "FaZe Clan" uzvarēja ar 16:9, otrajā "Mirage" zaudēja ar 8:16, bet izšķirošajā trešajā "Inferno" uzvarēja ar 16:13, tiekot pie panākuma arī visā mačā.

broky šodien sakrāja otro sliktāko statistiku komandā (46:47) un reitingu 0.98. Labākais "FaZe Clan" komandā bija bosnietis Nikola Niko Kovačs, kuram statistika 66:49 un reitings 1.31.

Zaudētāju zara pusfinālā "FaZe Clan" tiksies ar Ukrainā organizēto komandu "Natus Vincere", ko pārstāv ukraiņu un krievu esportisti. Mačs norisināsies rītdien. Uzvarētāji tiks zaudētāju zara finālā, kur jau iekļuvusi šodienas uzvarētāju zara fināla zaudētāja BIG no Vācijas, kas vakar pieveica "FaZe Clan". Savukārt lielajā finālā vietu jau nodrošinājusi Spānijā bāzētā "G2 Esports".

"DreamHack Masters" turnīra balvu fonds ir 160 tūkstoši dolāru, un uzvarētāji iegūs 54 tūkstošus. "FaZe Clan" jau garantējusi vietu labāko sešiniekā, kas sniegs prēmiju desmit tūkstošu apmērā.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/
https://liquipedia.net/