Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

"FaZe" zaudē zviedru "fnatic" 0:2 par spīti labam broky sniegumam

Matejs Andersons
Matejs Andersons

"FaZe" zaudē zviedru "fnatic" 0:2 par spīti labam  broky sniegumam
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

“FaZe” nespēja pārtraukt zaudējumu strīpu “ESL Pro League 12”, zaudējot savu trešo maču pēc kārtas turnīrā pret zviedru veterānu komandu “fnatic” 0:2 (11:16, 4:16). Helvija Saukanta pārstāvētā komanda šobrīd ir vienīgā turnīrā, kas ir zaudējusi trīs mačus.

Mačs sākās vienā labākajām kartēm priekš “FaZe” – “Inferno” - kuru gan izvēlējās zviedri. Par spīti agrajam zviedru pārspēkam, kas palīdzēja viņiem uzvarēt pirmos trīs raundus pēc kārtas, “FaZe” spēja gūt virsroku kartes pirmajā puslaikā, uzvarot desmit no 15 raundiem, beidzot puslaiku ar piecu raundu pārsvaru. Otrajā pusē “fnatic” gan šo pārsvaru pilnībā ignorēja, uzvarot otrās puses pirmos astoņus raundus pēc kārtas, kas atstāja “FaZe” tālu aizmugurē. broky komanda spēja uzvarēt vēl vienu raundu otrajā pusē, taču zviedru komandai tas nebija šķērslis, beidzot spēli uzreiz pēc tam ar piecu punktu pārsvaru par labu sev 16:11.

Otro karti, “Nuke”, kurā gan nav gaidāms labākais “FaZe” sniegums, izvēlējās “FaZe”. Šī izvēle gan neatmaksājās – tieši pretēji. “FaZe” jau agri tika pārspēta meistarībā, zviedriem gūstot astoņus no pirmajiem deviņiem raundiem kartē. “FaZe” gan centās pretoties, taču spēja gūt vien četrus pirmajā pusē un arī kartē. Karte beidzās par labu “fnatic” ar tikai 20 izspēlētiem raundiem, no kuriem “fnatic” uzvarēja 16 (16:4).

Helvijs bija rezultatīvākais spēlētājs savā komandā, beidzot maču ar pozitīvu bilanci 39-35 (+4) un reitingu 1.01, nevienam citam komandas biedram nesasniedzot ne pozitīvu bilanci, ne reitingu. Kontrastā pieticīgajam sniegumam no “FaZe”, kuras komandas reitings bija 0.89, “fnatic” beidza maču ar komandas reitingu 1.22, kurā vislabāko rezultātu guva zviedru leģenda Fredijs KRIMZ Johansons, ar bilanci 39-25 (+14) un reitingu 1.37.

Turnīrs “ESL Pro League 12” ilgst no pirmā septembra līdz ceturtajam oktobrim. Balvu fonds sasniedz 450 tūkstošu dolāru, par kuriem cīnīsies 16 komandas no Eiropas. “FaZe” nākamais mačs gaidāms sestdien, kurā “FaZe” cīnīsies pret labāko Francijas komandu “Vitality”.

Izmantotie materiāli:
https://www.hltv.org/stats/matches/...