Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

"FaZe" uzvarētāju mačā cieš zaudējumu un Ņujorkas turnīra pusfinālā vēl netiek

Matejs Andersons
Matejs Andersons

"FaZe" uzvarētāju mačā cieš zaudējumu un Ņujorkas turnīra pusfinālā vēl netiek
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

Liepājnieka Helvija broky Saukanta pārstāvētā komanda turpināja turnīru “Intel Extreme Masters New York 2020” ar zaudējumu pret komandu OG. “FaZe” zaudēja 0-2 (12:16, 11:16). Tas nozīmē, ka “FaZe” uz pusfinālu vēl nav tikusi, bet sacentīsies ar zaudētāju mača labāko komandu par otro vietu grupā.

Mačs sākās “FaZe” izvēlētajā kartē “Dust 2”, kurā tā ir uzvarējusi tikai trešdaļu izspēlēto karšu pēdējos trijos mēnešos. Pirmais puslaiks beidzās par labu “OG” ar piecu raundu pārsvaru pret “FaZe”. Otrais puslaiks bija līdzīgs, un tajā “FaZe” gandrīz panāca pretiniekus punktu ziņā, atpaliekot tikai par vienu punktu (10:11), taču OG bija pārāka komanda un uzvarēja karti ar četru raundu pārsvaru 16:12. Šajā kartē broky uzrādīja vienu no sliktākajiem devumiem komandai pēdējā gada laikā ar reitingu 0.58.

Nākamā karte mačā bija “Overpass”, kurai priekšroku deva OG. Pirmais puslaiks beidzās ar teju vienlīdzīgiem punktiem – 8:7 par labu “FaZe”. Otrajā puslaikā gan OG pārākums bija acīmredzams, “FaZe” spējot gūt vien trīs
raundus, karti un maču beidzot par labu OG 16:11.

Vislabāko rezultātu uzrādīja komandas OG spēlētājs valde ar iegūtu reitingu 1.45 un bilanci 50-29 (+21). Pretstatā otrdienas spēlei, broky guva mača reitingu 0.80, kas ir mazāk kā puse no otrdienas 1.65, kuru guva mačā pret “Heroic”. Neviens no "FaZe" spēlētājiem neieguva pozitīvu reitingu, vistuvāk tam bija bosnietis Niko ar reitingu 0.97.

Turnīrs “IEM New York 2020” norisinās no sestā oktobra līdz 11. oktobrim, balvu fonds sasniedz 140 tūkstošu ASV dolāru. Nākamais “FaZe” mačs gaidāms 9. oktobrī pret labāko vāciešu komandu BIG, kas būs izšķirošā spēle par iekļūšanu pusfinālā.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/234437...