Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Baltijas Esporta līgā sākusies otrā spēļu nedēļā

Otrā spēļu nedēļu Baltijas Esporta līgā iesākusies ar “League of Legends” maču starp “Team Solo Mata” un “NaCl”, kurā abas komandas pamanījās iegūt sev pirmo uzvaru. “CS:GO” duelī starp “aesthetic” un “Wortex” pārāki izrādījās “Wortex”. “aesthetic” vēl joprojām paliek bez uzvarām.

“League of Legends” disciplĪnā savā starpā tikās latvieši “Team Solo Mata” un lietuvieši “NaCl”. Abas komandas pirmajā nedēļā palika bez uzvarām un cerēja uz veiksmīgāku rezultātu šajā nedēļā. Pirmās spēles sākumā latvieši spēja iegūt ievērojamu pārsvaru apakšējā līnijā, kamēr lietuvieši vairāk fokusējas uz augšējo līniju. Spēles 21. minūtē “Team Solo Mata” uzvarēja teamfightu “NaCl” bāzē un spēja iznīcināt divus pretinieku inhibitorus, krietni pietuvojoties savai pirmajai uzvarai. Pēc dažām minūtēm latvieši ieguva arī baron buffu, kas ļāva bez liekiem sarežģījumiem noslēgt spēli un iegūt pirmo uzvaru.

Otrajā spēlē “Team Solo Mata” atkal spēja iegūt pārsvaru apakšējā līnijā, tikmēr pārējā kartē komandas bija līdzīgās pozīcijās. Spēles turpinājumā veiksmīgāk darbojās lietuvieši, iegūstot dažas nelielas uzvaras teamfightos un vairākus neitrālos objektīvus. Latviešu sastāvā lielisku sniegumu demonstrēja AD carry lomas spēlētājs Ģirts “xiserpoR” Likmanis, tomēr ar to nebija pietiekami un savu pirmo uzvaru izcīnija arī lietuvieši “NaCl”.

“CS:GO” disciplīnā savā starpā tikās latvieši “aesthetic” un igauņi “Wortex”. Abām komandām pirmajā nedēļā nācās samierināties ar diviem zaudējumiem. Pirmā karte bija de_mirage un to ar uzvarētu pistoļraundu sāka “aesthetic”. Turpinājumā spēles gaitu pilnībā pārņēma “Wortex”, uzvarot 10 raundus pēc kārtas. “aesthetic” pamanījās uzvarēt vēl vienu raundu, bet tas neglāba no sagrāves pirmajā kartē ar 16:2.

Otrā karte šajā pārī bija de_inferno. Pirmajā puslaikā kopumā labāki bija igauņi, kuri spēja iegūt komfartablu pārsvaru 11:4. Otro puslaiku ar lielisku pistoļraundu iesāka “aesthetic” spēlētājs Niks “Choice” Bartkevičs, kurš spēja raundu uzvarēt, paliekot 1v3 situācijā. “aesthetic” spēja uzvarēt arī nākamos trīs raundus un samazināt rezultāta starpību līdz 11:8. “Wortex” atbildēja ar četriem pēc kārtas uzvarētiem raundiem un nonāca viena raunda attālumā nu uzvaras arī otrajā kartē. “aesthetic” spēja atspēlēt dažus mappointus, tomēr beigās uzvaru izcīnīja “Wortex” ar 16:12.

     [+] [-]

, 2018-03-13 18:47, pirms 6 gadiem
Labs