Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Viss izšķirsies rītdien: "broky" komanda saglabā izredzes turpināt cīņu par 175 tūkstošiem

Rolands Eliņš

Viss izšķirsies rītdien: "broky" komanda saglabā izredzes turpināt cīņu par 175 tūkstošiem
broky. Foto: FaZe Clan

Latvijas esportista Helvija Saukanta jeb broky pārstāvētā komanda „FaZe Clan” šodien maču neaizvadīja, taču bija spiesta rūpīgi sekot citas spēles iznākumam „ESL Pro League” grupu turnīrā „Counter Strike: GO” platformā. Kazahstānas „Virtus.pro” pieveica Dānijas komandu OG (2-1), atstājot „FaZe” izredzes izkļūt no grupas. Izšķirošā grupu turnīra kārta tiks aizvadīta rītvakar.

„FaZe Clan” līdz šim turnīrā bija uzvarējusi abas nosacītās apakšgrupas pastarītes un piekāpusies divām favorītēm – pagājušās sezonas čempionei „mousesports” un „G2 Esports”. Vēl atlikusi spēle pret grupas līdervienību OG, kas notiks rītdien, taču jau šodien varēja tapt skaidrs, ka Latvijas spēlētāja pārstāvētā komanda no grupas ārā netiks. Tas gan nepiepildījās.

Ja OG šodienas mačā būtu pratusi gūt uzvaru pret „Virtus.pro”, tad būtu sev garantējusi pirmo vietu, kamēr „FaZe” paliktu ceturtajā vietā neatkarīgi no citiem rezultātiem piektdien. Kazahstānas „Virtus.pro” vienība tikmēr uz izkļūšanu no grupas vairs nepretendēja arī pirms šodienas spēles, taču turnīra rīkotāji parūpējušies par papildu motivāciju katrā spēlē – uzvara katrā apakšgrupas mačā tiek novērtēta ar piecu tūkstošu dolāru prēmiju.

Līdz šim ne reizi nezaudējusī OG uzvarēja pirmajā kartē ("Dust 2)", paveicot to sīvā cīņā papildlaikā (19:17), kas ļāva nonākt soļa attālumā līdz uzvarai visā grupā. Taču otrajā kartē ("Overpass") tika zaudēts visai pārliecinoši (10:16), bet izšķirošajā trešajā kartē ("Inferno") iniciatīvu ieguva „Virtus.pro” spēlētāji. Dānijas komanda spēja pievilkt līdz neizšķirtam 13:13, taču ar Krievijas spēlētāju Džami „Jame” Ali priekšgalā „Virtus.pro” pabeidza maču ar uzvaru 16:13.

„FaZe Clan” līdz ar to viss būs atkarīgs no piektdienas spēles, kas sāksies 19:00 un norisināsies reizē ar pārējām divām šīs grupas pēdējās kārtas spēlēm. Maču tiešraides „ESL Pro League” piedāvā savā mājaslapā, kā arī „Youtube” un „Twitch” platformās.

Lai turpinātu cīņu par iekļūšanu pārspēlēs (tajās piedalīsies otrās un trešās vietas ieguvēja, kamēr pirmā vieta uzreiz tiks finālsešiniekā), Saukanta komandai būs obligāti jāuzvar. Tādā gadījumā trim komandām būs bilance 3-2, un „FaZe Clan” atrastos labākās pozīcijās kā „mousesports” un „G2 Esports”, kuras rītdien aizvadīs savstarpēju maču. Šīs abas komandas „Faze Clan” pieveica ar rezultātu 2-1 un nelielu punktu pārsvaru, kamēr savos mačos pret OG piedzīvoja krietnas sakāves.

Turnīra kopējais balvu fonds ir 750 tūkstoši dolāru, un turnīra uzvarētāja saņems 175 tūkstošus dolāru, ieskaitot papildus nopelnīto par uzvarām grupu turnīrā.

Eiropas C apakšgrupa

V.KomandaBilancePunkti
1.OG3-1+44
2.mousesports3-1-3
3.G2 Esports3-1+22
4.FaZe Clan2-2+22
5.Virtus.pro1-3-27
6.TYLOO0-4-58

Izmantotie resursi:
https://pro.eslgaming.com/csgo/prol...

  +1 [+] [-]

, 2020-04-02 22:24, pirms 4 gadiem
Brokysaukants jau pērk ieročus un rītvakar ierādīs tiem zilajiem jefińiem vietu!!!

     [+] [-]

, 2020-04-03 08:56, pirms 4 gadiem
Blaa cs sen neesmu kapaajis;D

     [+] [-]

, 2020-04-03 09:20, pirms 4 gadiem
Laiks uzkapāt blā, ja šodien apdirsīsies pret og, tad pašol tos faze mēslus, tā jau vp iedeva šo iespēju.

     [+] [-]

, 2020-04-03 21:40, pirms 4 gadiem
Iztesa tos OG kā maziņos.