Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Broky aizvada lielisku spēli un kaldina svarīgu "FaZe" uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Broky aizvada lielisku spēli un kaldina svarīgu "FaZe" uzvaru
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV

Šodien "DreamHack Masters Winter 2020 Europe" turnīra mačā uzvaru izcīnīja "FaZe", un par dueļa labāko spēlētāju tika atzīts latvietis Helvijs broky Saukants.

"FaZe" šodien aizvadīja cīņu pret "c0ntact" komandu un izcīnīja uzvaru ar 2-1. Pirmais raunds tika aizvadīts "Train" kartē, un broky komanda bija pārāka ar 16:11. Sekoja zaudējums "Dust2" ar 13:16, bet izšķirošajā mačā "Nuke" kartē latvieša komanda bija pārāka ar 19:16.

Sīvajā duelī vislabāko sniegumu nodemonstrēja tieši broky, kura bilance bija 73-50 un reitings bija 1,25. Nevienam citam "FaZe" komandas dalībniekam nebija pozitīva bilance.

Vakar "FaZe" ar 0-2 piekāpās krievu komandai "Spirit", un, ja arī šodien tiktu ciesta neveiksme, nāktos izstāties no turnīra. Uzvara ļāvusi tikt tālāk. Nākamais mačs paredzēts ceturtdien, pretinieks vēl nav zināms. Pirmajā spēlē piedzīvotā zaudējuma dēļ "FaZe" tagad cīnās zaudētāju zarā.

Komanda, kas uzvarēs turnīrā, izcīnīs 60 tūkstošus dolāru, bet otrā vieta iegūs uz pusi mazāku summu.