Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2298, Did:0, useCase: 3

Play-off sākušies arī Sportacentrs.com/LDG komandai

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Izslēgšanas spēles sākušās ne tikai KHL. Arī Entuziastu Hokeja līgā sācies pavasara trakums un arī Sportacentrs.com/LDG amatieru vienība ir iekļuvusi izslēgšanas spēlēs un gatava izacināt regulārās sezonas uzvarētājus- komandu "Huligans" 3 spēļu uzvaru sērijai. Pagājušajā gadā savā debijas sezonā EHL Sportacentrs/com/LDG zaudēja 3. līgas fnālsērijā, šogad sperts solis augstāk un jācīnās 2. līgā, kurā gandrīz katrā vienībā pieteikti agrāk nopietnāk trenēti sportisti. Sportacentrs.com/LDG tādu nav un šis ir mēģinājums pierādīt, ka cīnīties var arī īsteni entuziasti

Šosezon EHL ir ieviesuši jauninājumu Latvijas amatieru hokejā ne tikai ar regulārās sezonas sākumu septembrī, bet arī Play-off izspēle pirmo reizi amatieru hokeja vēsturē norisināsies pēc pasaulē pieņemtiem standartiem, lai izslēgtu nejaušības un veiksmes faktoru izslēgšanas spēlēs, EHL play-off 2014 katrā divīzijā pirmās divas kārtas ( divīzijas 1/4 un 1/2 fināli, jeb konferences 1/2 fināls un fināls) risināsies līdz 3 uzvarām ar iespējamajām 5 spēlēm! Un visu sešu divīziju fināli tiks aizvadīti līdz 4 uzvarām ar iespējamo maģisko un leģendāro GAME 7!

Uzvarētāju noskaidrošana izslēgšanas spēlēs nav mainījusies, ja īsi pirms spēles (stundas) beigām (apmēram 5min) tablo rādīs neizšķirtu, tiesneši apturēs spēli un komandām būs jaizpilda pēcspēles metieni, katrai komandai tiek doti 3 mēģinājumi kurus obligāti ir jāizpilda 3 dažādiem komandas spēlētājiem, ja arī tad neizdodas noskaidrot uzvarētāju, komandas turpina pēcspēles metienus līdz pirmajai kļūdai 4,5,6 utt metienu drīkst izpildīt jebkuršs no komandas spēlētājiem!

Ja, tuvojoties stundas un spēles beigām, kāda no komandām izlīdzina rezultātu, spēle nekavējoties tiek pārtraukta un sākas augstāk minētie pēcspēles metieni!

Sezonā "iekrātie" 10 minūšu sodi izlēgšanas spēlēs "dzēšas" un vērā ņemti netiks, turpretīm 20 minūšu sodi un disciplinārie pārkāpumi dzēsti netiek un pie atkārtotiem sodiem, spēlētāji tiks sodīti tam paredzētajā reglamenta kārtībā! ( katru gadījumu vēl atsevišķi izskatīs EHL DK ( disciplinārā komiteja) izvērtējot pārkāpuma cēloņu un sekas, attiecīgi pieņems objektīvāko lēmumu par katru gadījumu atsevišķi)

Komandām kas no play-off spēlēm izstāsies pirmajā kārtā tiks dota iespēja pievienoties savam līmenim atbilstošajai Chelange Cup 2014 divīzijai, jo 6 mēneši bez hokeja ir grūts pārbaudījums sirdij un dvēselei!

Sportacentrs.com/LDG pirmā sērijas spēle jau trešdien Ogres ledus hallē 20:10