Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2298, Did:0, useCase: 3

Autors: entuziasti.media

Video: Entuziastu Hokeja Līgas februāra TOP 10 video momenti

Kā ierasts, EHL mēneša labākie un spilgtākie spēļu video momenti. Par februāra TOP 10 uzvarētāju ar fantastiski izpildītu bullīti kļuvis uzbrucējs Edgars Krūmiņš no HK Ledus Lāči.

, 2015-03-06 12:40, pirms 9 gadiem
Pirmā vieta skaista.

"Sporta tarkšķis": PR katastrofas un veiksmes stāsti Latvijas sportā

Portāls Sportacentrs.com šovakar turpinās savu jaunu projektu „Sporta tarkšķis”, piedāvājot trešo sporta teksta tiešsaistes čatu, kurā kopā ar "Sportacentrs.com" redakciju un vakara viesi Raimondu Zepu, Maira Brieža menedžeri, iespēja iesaistīties ir visiem portāla apmeklētājiem. Šovakar čatā atminēsimies Latvijas sporta PR skandālus, veidus, kā tie risināti, kā arī pozitīvos piemērus, ar ko esam saskārušies. "Sporta tarkšķis" sāksies 21:00 un turpināsies līdz apmēram 22:30.
Oskara Ķibermaņa četrinieks
Foto: Viesturs Lācis
19

Ķibermanim neizdodas noturēt piekto vietu, Žaļims piecpadsmitais

Vinterbergā, Vācijā pēdējās sacensības šajā nedēļas nogalē. Uz starta bobsleja četrinieku ekipāžas. Oskara Ķibermaņa vadītajai ekipāžai neizdevās noturēt piekto vietu, otrajā braucienā noslīdot uz desmito, savukārt Uģa Žaļima vadītais četrinieks 15. vietā. Eiropas čempionāta ieskaitē gan Ķibermanim astotais, bet Žaļimam 11. rezultāts.

Sākusies pieteikšanās Entuziastu Florbola Līgas otrajai sezonai!

Ar prieku paziņojam, ka ir sākusies pieteikšanās Entuziastu Florbola Līgas (EFL) otrajai sezonai. Spēles notiks no 2015.gada oktobra līdz 2016.gada maijam pa brīvdienām (pēc sabraukuma principa). Sabraukumā katrai komandai pa vienai vai divām spēlēm 2x20 min. Spēlē 5 laukuma spēlētāji + vārtsargs.