Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:810, Did:0, useCase: 3

Helmuts Rodke atbild - 24. daļa

Helmuts Rodke
Helmuts Rodke

Paldies cienījamajiem lasītājiem un jautātājiem! Atbildu uz nākamajiem jautājumiem.

Uzdod savu jautājumu Helmutam Rodkem!
Iepriekšējos H.Rodkes efektīvo treniņu materiālus un atbildes uz jautājumiem meklē ŠEIT!

guncha86:
Sveiki! Nodarbojos ar cīņu sportu jau kaadus 5 gadus. Mani interesee, cik daudz alkohols ietekmē rezultātus, ja starplaikos kad nav paredzētas sacensības, alkoholu lietoju 1-2 reizes nedēļā. Pirms sacensībām parsti 2 nedeeljas to nedaru. Paldies!

Sveiki. Protams, nozīme ir tam, ko un cik daudz lieto. Kādu laiku jau tā var noturēties kaut kādā līmenī, taču diez vai var sasniegt labus panākumus, ja nu vienīgi uz vāju sportistu fona. Uztrenēšanās tieši atkarīga no aknu darbības spējām. Alkohols atstāj iespaidu pat līdz 10 dienām pēc lietošanas. Aknas alkoholu pārstrādā vēl lielākā indē, kas nonāvē aknu šūnas, un to vietā veidojas tauki, un pēc vienas mērenas iedzeršanas iet bojā 1000 – 10 000 smadzeņu šūnu.

Nezinams10:
Sveiki, man ir jautajums par krakskesanu potiitees. Taa nav regulaara, bet salidzinosi bieza paradiba skrienot, vai arii kadreiz, kad iztaisnoju peedas, tad dzirdu kraksi potiitees. Saapes nav, bet vienkaarsi taa skana... Ar ko tas varetu but saistiits? Ko varetu dariit, lai tas parietu? Paldies!

Krakšķēšana potītēs nozīmē cīpslu pārlekšanu vienai otrai pāri, vai pāri kaulam. Pēc lielākas slodzes viss apkārt locītavai satūkst, tāpēc varētu būt lielāka krakšķēšana. Pēc nakts, kad cīpslas atslābst, tām nostājoties savā vietā arī var būt dzirdama krakšķēšana, piemēram – izkrakšķinot pirkstus. Var darīt sekojošo – nepārslogot, nepārtrenēties, valkāt piemērotus, kvalitatīvus apavus, nostiprināt ar vingrinājumiem, pārliecināties, vai nav kāds defekts, kā arī lietot pilnvērtīgu uzturu ar visiem vitamīniem, minerāļiem, antioksidantiem. Ļoti labas ir pēdu vannas ar diezgan pasāļu ūdeni 38 – 39 grādi temperatūrā, 10 – 15 minūtes.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-30 10:39, pirms 11 gadiem
Domaju ka uz visa anabolisko preparātu lietošanas fona, Franko varētu arī 100 gramus degvīna iekļaut ēdienkartē un tas būtu sīkums....