Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks pasaules reitinga sacensības šautriņu mešanā

Rīgā notiks pasaules reitinga sacensības šautriņu mešanā
Foto: Danny McKiernan

No 29. līdz 30.martam "Maritim park hotel Riga” (Slokas iela 1) risināsies šautriņu mešanas turnīrs "Riga open”, kura ietvaros notiks gan Rīgas čempionāts šautriņu mešanā, gan arī pasaules reitinga sacensības – 3.kategorija.

Sestdien, 29.martā no plkst.9.30 "Maritim park hotel Riga” risināsies Rīgas čempionāts, kurā par medaļām cīnīsies sportisti gan kungu, gan dāmu konkurencē. Savukārt svētdien, 30.martā no plkst.9.30 risināsies pasaules reitinga sacensības, kur individuālo sacensību labākie spēlētāji saņems pasaules reitinga punktus, un uzvarētāji kvalificējas "Winmau World” sacensībām. Mači notiks dāmu, kungu, kā arī pāru konkurencē.

Sacensības notiek ar Rīgas domes, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu. Papildinformācija par sacensībām pieejama pa tālruni 26406200 (Žanis Buklovskis).

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde,
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja