Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Teilors parāda, ka pirmā kārta drīzāk bija negadījums

Pagājušajā ceturtdienā tika aizvadīta otrā PDC premjerlīgas kārta. Fils Teilors pierādīja, ka vēl ir pāragri viņu norakstīt un nodemonstrēja sava līmeņa spēli izcīnot uzvaru ar 8:5 pār Marku Vebsteru.

Kā pirmie vakaru atklāja austrālietis Saimons Vitloks (Simon Witlock) un holandietis Reimonds van Barnevelds. Vitlokam šajā kārtā bija diezgan vāja nobeigumu realizācija, ko nevar teikt par Barneveldu, kuram padevās nobeigumi no 160, 156, 141 un 116. Tieši nobeigumu realizācija liedza Vitlokam aizķerties šajā spēlē un piedzīvots zaudējums 3:8. Vitloks vidēji sērijā guva 91,30 punktus kamēr viņa oponentam padevās gūt 100,15 punktus.

Kā nākamie uz metiena līnijas stājās divi angļi Džeims Veids (James Wade) un Adrians Luis (Adrian Lewis). Šajā duelī bija vērojama ļoti sīva cīnīšanās, kurā nedaudz labāks bija Veids, kurš visas spēles garumā atradās vadībā un noslēdza to sev par labu 8:6. Veids vidēji sērijā guva 97,69 punktus, bet Luis pat 99,09 punktus.

Kā trešie šajā vakarā savā starpā tikās anglis Fils Teilors (Phil Taylor) un velsietis Marks Vebsters (Marks Webster). Teiloram šai spēlei bija dubulta motivācija, jo pirmajā premjerlīgas kārtā tika piedzīvots sāpīgs zaudējums ar 2:8 pret Adrianu Luisu. Lai gan Teiloram neklājās ļoti viegli tomēt viņš spēja diezgan pārliecinoši ar 8:5 pārspēt Vebsteru. Vebsters šajā spēlē nodemonstrēja nobeigumus no 170 un 160, bet tas viņu neglāba. Arī statistikas rādītājos Teilors krietni pārāks ar vidēji gūtiem 103,87 punktiem kamēr Vebsteram 97,27 punkti.

Kā pēdējie vakaru snolēdza skots Garijs Andersons (Garry Anderson) un anglis Terijs Dženkins (Terry Jenkins). Andersons šajā sezonā demonstrē ļoti stabilu sniegumu un pēc premjerlīgas otrās kārtas ir vienīgais, kurš ir spējis izcīnīt uzvaras abās premjerlīgas kārtās un tagad ieņem premjerlīgas reitingā pirmo vietu. Andersonas ar 8:4 pārspēja Dženkinsu. Andersons vidēji sērijā guva 102,21 punktu, bet Dženkins 91,41 punktu.

Nākamā 888.com premjerlīgas kārta notiks nākamajā ceturtdienā sākot ar pulksten 21:00 pēc Latvijas laika un tai varēs sekot SKY Sports televīzijā. Tie kuriem nav pieejams šis kanāls var nākt ceturtdienās uz Vecrīgas krodziņu Paddy Whelans, kur no 20:00 notiek iknedēļas šautriņu mešanas turnīri, kā arī kopīgi skatāmies premjerlīgas spēles.

Trešajā premjerlīgas kārtā 24. februārī savā starpā tiksies:

Garijs Andersons - Marks Vebsters
Saimons Vitloks - Džeims Veids
Adrians Luis - Reimonds van Barnevelds
Fils Teilors - Terijs Dženkins