Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Sācies PartyPoker Grand Slam of Darts turnīrs

Sācies PartyPoker Grand Slam of Darts turnīrs
Foto: www.pdc.tv

Šodien ir sācies Profesionālās Darts Korporācijas organizētais PartyPoker Grand Slam of Darts šuatriņu mešanas turnīrs, kura uzvarētājs saņems 100 000 sterliņu mārciņas.

Šajā turnīrā piedalās 32 spēlētāji no Profesionālās Darts Korporācijas (PDC) un Pasaules Darts Federācijas (WDF) sistēmas.

Turnīrā piedalās arī divas daiļā dzimuma pārstāves - Anastasija Dobromislova no krievijas, kura nesen pārgāj no WDF uz PDC sistēmu un Frensisa Hoenselar no Holandes, kura joprojām spēlē WDF sistēmā.

Visi dalībnieki ir ielozēti astoņās apakšgrupās pa četriem dalībniekiem katrā. Pirmajās 6 dienās no 14. - 18.11. ieskaitot izspēlēs apakšgrupu spēles pēc apļa sistēmas līdz 5 legu uzvarai.

Kopējais turnīra balvu fonds sastāda 400 000 sterliņu mārciņu. Apakšgrupu 4. vietas ieguvēji katrs saņems 2500 sterliņu mārciņas bet 3. vietas ieguvēji, katrs saņems 5000 sterliņu mārciņas. Savukārt katras grupas uzvarētājs papildus ieņemtajai vietai turpmākajā turnīrā sev nodrošinās papildus 2500 sterliņu mārciņas.

Pēc apakšgrupu spēlēm labākie divi no katras apakšgrupas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm kurās jau tiks spēlēts līdz 10 legu uzvarai. Izslēgšanas spēļu pirmā kārta tiks izpēlēta 19. un 20. novembrī un tās zaudētāji katrs saņems 7500 sterliņu mārciņas. Savukārt ceturtdaļfināli līdz 16 legu uzvarai tiks izspēlēti 21. novembrī un to zaudētāji katrs saņems 15000 sterliņu mārciņas.

22. novembra pirmajā dienas daļā tiks izspēlēti sacensību pusfināli, kuru zaudētāji katrs saņems 25000 sterliņu mārciņas. Pusfināli un fināli tāpat, kā ceturtdaļfināli tiks spēle'ti līdz 16 legu uzvarai.

Savukārt vakara sesijā tiks izspēlēts sacensību fināls, kura zaudētājs saņems 50 000 sterliņu mārciņas, bet uzvarētājs 100 000 sterliņu mārciņas.

Sacensību tiešraides ir redzamas ITV4 kanāla un SkySport, kā arī iespējams sekot izmantojot ww.myp2p.eu resursu no kura ir pieejami dažādi linki internetā.

Apakšgrupas
Astoņi dalībnieki ir izsēti katrs savā grupā.

Grupa A
Phil Taylor (1)
Mark Webster
Vincent van der Voort
Anastasia Dobromyslova

Grupa B
Tony O'Shea (8)
Colin Osborne
Colin Lloyd
Brian Woods

Grupa C
Mervyn King (5)
Darryl Fitton
Steve Maish
Kirk Shepherd

Grupa D
Raymond van Barneveld (4)
John Part
Kevin Painter
Francis Hoenselaar

Grupa E
Ted Hankey (2)
Simon Whitlock
Wayne Mardle
Scott Waites

Grupa F
Gary Anderson (7)
Steve Beaton
Co Stompe
Kevin McDine

Grupa G
Terry Jenkins (6)
Adrian Lewis
Darin Young
Denis Ovens

Grupa H
James Wade (3)
Robert Thornton
Andy Hamilton
Gary Mawson