Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies MEGOGO darts reitinga turnīrs Cēsu kauss 2019!

2019. gada 8. jūnijā Cēsīs norisinājās MEGOGO darts reitinga sacensības „Cēsu kauss 2019”. Bija liels prieks atkal redzēt šautriņu metējus pulcējamies Cēsīs, kur kādu laiku lielāka mēroga sacensības nebija notikušas, taču tas ne par matu nebija manāms, jo sacensības tika noorganizētas augstā līmenī. Uz sacensībām bija pulcējušies 81 kungs, 21 dāmas, 9 jaunieši un 8 junori.

Junioru (līdz 15. g.v.) konkurencē finālā savā starpā tikās kluba biedri (DK Vienradzis) Ralfs Lieģis un Markuss Jansons. Uzvaru guva Ralfs, pārspējot Markusu ar rezultātu 3:1.

Jauniešiem (līdz 18. g.v.) uzvarētājs bija Ralfs Laumanis (ŠMK Liepāja), kurš finālā ar rezultātu 3:1 pārspēja Kristeru Deideru (DK Vienradzis).

Dāmu konkurencē jau otrajās sacensībās pēc kārtas finālā iekļuva Anda Seimane (BDK Lūsis), kurai pretī stājās Kristīne Mickus (ŠMK Priekule). Lai noskaidrotu uzvarētāju bija nepieciešams izspēlēt maksimālo legu skaitu, un šoreiz Andai izdevās pakāpties par vietu augstāk nekā iepriekšējās sacensībās un izcīnīt uzvaru ar rezultātu 5:4. Iepriekš pusfinālos Kristīne ar rezultātu 5:0 pārspēja Zeltīti Stradi (SK Kuorsova), savukārt Anda ar tādu pašu rezultātu – Sandiju Andersoni (Bams Darts).

Kungiem uzvaras laurus šoreiz plūca Nauris Gleglu (Bams Darts), kurš augsta līmeņa spēlē ar rezutātu 5:3 pārspēja Kristapu Mickus (ŠMK Priekule). Arī abos kungu pusfinālos rezultāti bija identiski (5:2) – Nauris ar šādu rezultātu pārspēja Žani Buklovski (ŠMSK Asās Adatas), savukārt Kristaps – Aivaru Šutku (SK Kuorsova). Kā jau ierasts Latvijas reitinga turnīros, tika izspēlēts arī gandarījuma turnīrs „301 double-in, double-out”, kurā bija iespēja piedalīties tiem spēlētājiem, kas neizkļuva no apakšgrupām.

Kā jau pastāvīgie Latvijas reitinga turnīru dalībnieki zina, šo turnīru nebūt nav viegli uzvarēt, jo ir divtik labi jāspēj iemest dubultie sektori, kā arī jāspēj rast vajadzīgā motivācija un cīņas spars pēc iespējams ne pārāk veiksmīgi aizvadītām grupas spēlēm, tāpēc – visu cieņu šī turnīra uzvarētājiem. Dāmu konkurencē šoreiz labākā bija Kristīne Zaķīte (Bams Darts), kura finālā pārspēja Sarmīti Zandersoni ar rezultātu 2:0.

Savukārt kungiem uzvaru šajā turnīrā izcīnīja Lauris Ločmelis, finālā ar rezultātu 2:0 uzvarot Daini Birgeru (ŠMK Kuldīga).

Visu fināla spēļu ieraksti ir pieejami Latvijas Darts Organizācijas Facebook un Youtube profilos.

Savukārt gan grupu, gan izslēgšanas spēļu rezultātus meklējiet Latvijas Darts organizācijas mājaslapā sadaļā “Sacensības”.

Nākamās MEGOGO darts reitinga sacensības notiks 24. augustā Priekulē, tāpēc novēlam visiem labi atpūsties vasarā, lai ar jaunu sparu varam atgriezties cīņā par reitinga vietām pēc 2 mēnešu pārtraukuma.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-15 19:24, pirms 5 gadiem
75 avg nav augsts līmenis neslikts jā bet ne augsts

     [+] [-]

, 2019-06-16 15:54, pirms 5 gadiem
SteveDavis rakstīja: 75 avg nav augsts līmenis neslikts jā bet ne augsts
Līmeni var celt, ja ir konkurence un visi apzinīgi trēnējās uz to. Priekš LV tas ir normāls rādītājs, bet uzskatu kā var vēl labāk.