Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Mustafejevam arī otrajā PDC kvalifikācijas skolas spēlē zaudējums

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mustafejevam arī otrajā PDC kvalifikācijas skolas spēlē zaudējums
Jānis Mustafejevs un Madars Razma. Foto: PDC

Šodien savu otro zaudējumu divās dienās Professional Darts Corporation (PDC) rīkotajā kvalifikācijas skolas sacensībās Lielbritānijā piedzīvoja Jānis Mustafejevs, kurš līdz sešiem uzvarētiem legiem ar 3:6 atzina 29 gadus vecā angļa Toda Ričardsona pārākumu. Jau rīt Mustafejevs, visticamāk, noslēgs dalību turnīrā.

Nedēļas sākumā Vācijā sākās kvalifikācijas skolas sacensības šautriņmešanā, kur līdz 17. februārim 640 šautriņu metēji sadalīs 29 PDC tūres kartes, kas dos iespēju turpmāk piedalīties PDC (Professional Darts Corporation) rīkotajos turnīros. Kopumā pēc šīs nedēļas kvalifikācijas sacensībām Vācijā un Lielbritānijā uz izšķirošo cīņu par 29 vietām prestižos turnīros cīnīsies 128 šautriņu metēji.

Vakar Mustafejevs piedzīvoja sauso zaudējumu pret šautru līdzjutējiem zināmo angli Alanu Norisu. Šodien pretiniekos tika ielozēts cits anglis - Tods Ričardsons. 29 gadus jaunais sportists nav zināms un nav arī sevišķi pieredzējis šautriņu metējs. Mačs bija līdzīgs un tajā iespējas uzvarēt bija arī Mustafejevam, taču neveiksmes dubultajos liedza gūt panākumu. Četrus no sešiem zaudētajiem legiem Jānis varēja noslēgt sev par labu, kas dotu panākumu.

Atšķirībā no vakardienas Mustafejevs uzlaboja savu rezultativitāti, gājienā vidēji metot 69.9 punktus. Jau rīt Latvijas šautriņu metējam, visticamāk, noslēdzošā trešā spēle.

     [+] [-]

, 2021-02-12 21:29, pirms 3 gadiem
Nervi, pieredzes trūkums un precizitāte pietrūkst, lai uzvarētu tālāk. Diezgan vāji vidēji, ja pat piesakās uz PDC tūri.

     [+] [-]

, 2021-02-12 21:31, pirms 3 gadiem
Ja grib būtu PDC, tad ir kā visos sporta veidos jātrenējas, jāpiedalas augsta līmeņa turnīros un tad ir iespēja iekļūt. Un aizmirsu pašu svarīgāko mīlestību pret spēli, ja tās nav, tad var uzreiz aizmirst.

     [+] [-]

, 2021-02-12 22:28, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Nervi, pieredzes trūkums un precizitāte pietrūkst, lai uzvarētu tālāk. Diezgan vāji vidēji, ja pat piesakās uz PDC tūri.
Gribu oponēt mate, divi no trim legiem bija ņemti 16 un 17 . Tātad ne jau skilā ir problēma bet stabilitātē