Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Razma un Seimane uzvar šautriņu mešanas Latvijas čempionātā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Razma un Seimane uzvar šautriņu mešanas Latvijas čempionātā
Latvijas čempionāta veiksminieki
Foto: latviadarts.com

Aizvadītās nedēļas nogalē Saulkrastos norisinājās Latvijas čempionāts šautriņu mešanā, kur vairāk nekā 80 dalībnieku konkurencē par Latvijas čempioniem kļuva Anda Seimane un Madars Razma.

Vīriešu konkurencē atkal lielu pārsteigumu izpalika un savus piektos Latvijas čempionu titulus kā individuāli, tā arī pāros izcīnīja Priekules šautriņu metējs Madars Razma. Individuālo sacensību finālā Latvijas vadošais šautriņu metējs ar rezultātu 5:0 pārspēja Guntaru Stipinu no Vecumniekiem, bet pāru turnīrā pirmo reizi kopā ar jēkabpilieti Rihardu Tomašicki pārspēja 2015. gada čempionus – Ilvaru Drauli no Smiltenes un Gati Lanceru no Valmieras. Individuāli kungiem 3. vietas izcīnīja Gatis Lancers un Rihards Tomašickis, bet par gandarījuma turnīra uzvarētāju kļuva Oskars Kovaļevskis no Bauskas. Tikmēr pāru turnīrā pie bronzas medaļām tika Guntars Grebskis ar Guntaru Stipinu un Antons Kuzmans ar Uģi Āboliņu.

Sieviešu konkurencē šogad dubultpanākumu guva Jēkabpils šautriņu metēja Anda Seimane, kura vispirms sestdien izcīnīja savu pirmo Latvijas čempiones titulu individuāli, bet svētdien kopā ar viļānieti Mariju Ružāni aizstāvēja pērn izcīnīto čempiones godu arī pāru turnīrā. Individuāli Anda Seimane finālā ar rezultātu 5:2 pārspēja titulētāko Latvijas šautriņu metēju Zeltīti Stradi no Lizuma. 3. vietas ieguva Sandija Andersone no Rīgas un Areta Kovaļevska no Bauskas, bet par gandarījuma turnīra uzvarētāju kļuva Lonija Stare no Vecumniekiem. Pāru turnīra finālā Anda Seimane un Marija Ružāne ar rezultātu 4:0 pieveica Signi Sinkeviču un Diānu Grabčiku no Saulkrastiem, savukārt 3. vietas ieņēma jau pieminētā Sandija Andersone ar Vitu Grebsku no Jēkabpils, kā arī Kristīne Kuzmane no Vecpiebalgas ar Sarmīti Lavrentjevu no Rīgas.

Jauniešu konkurencē pērn izcīnīto titulu spēja saglabāt Vecumnieku šautriņu metējs Rihards Slišāns, kurš spraigā jauniešu finālā ar rezultātu 3:2 pārspēja Uģi Āboliņu no Vecpiebalgas. 3. vietu izcīnīja divi šautriņu mešanas kluba „Liepāja” audzēkņi – Ralfs Laumanis un Roberts Buļko, savukārt tikai nedaudz līdz medaļām pietrūka vēl vienam liepājniekam Danielam Delverim un vienīgajai meitenei – Luīzei Lancerei no Valmieras.

Izmantotie resursi:
latviadarts.com

     [+] [-]

, 2016-02-09 13:30, pirms 8 gadiem
Šitos vajag uz overtaimu lai izputina Puči!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 15:16, pirms 8 gadiem
@alpaville viņš bija,bet nelika mest,kas ir tikai loğiski.