Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Madars Razma triumfē pāru sacensībās Beļģijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Madars Razma triumfē pāru sacensībās Beļģijā
Darius Labanausk (pa kreisi) un Madars Razma pēc triumfa Beļģijā

Latvijas vadošais šautriņu metējs Madars Razma kopā ar lietuvieti Dariusu Labanausku triumfējis lielākajās un prestižākajās pāru šautriņu mešanas sacensībās Beļģijā – „Beļģijas Open 2015”. Diemžēl individuāli latvietim cīņa par augstām vietām izpalika, bet jaukto pāru turnīrā tika izcīnīta 9. vieta. Kopumā turnīrā piedalījās vairāk nekā pus tūkstotis šautriņu metēju no 19 valstīm.

Sacensības šautriņu mešanas kluba „Priekule” pārstāvis uzsāka ar izcīnītu 9. vietu jaukto pāru turnīrā, kurā Madars Razma startēja kopā ar Somijas šautriņu metēju Maretu Līri. Turnīra pirmajās divās spēlēs pārliecinoši tika apspēlēti divi Beļģijas pāri un tikai nedaudz pietrūka veiksmes, lai panākums tiktu svinēts arī pret vēlākajiem turnīra finālistiem. Atrodoties vadībā ar rezultātu 2:0, latvieša pārstāvētais pāris ar rezultātu 2:3 tomēr pamanījās atzīt anglietes Zo Džonsas un skota Rosa Montgomerija pārākumu.

Tikmēr lielisks sniegums visa turnīra garumā tika parādīts kungu pāru sacensībās, kurās kopā ar Dariusu Labanausku tika izcīnīta pelnīta uzvara. Līdz finālam Baltijas šautriņu metēji bija piekāpušies vien divos legos, bet turnīra finālā Madars Razma un Darius Labanauskas ar rezultātu 5:3 uzvarēja Raianu de Vrēdi un Ronu Melenkampu. Jāatzīmē, ka, pēdējo dažu mēnešu laikā, šī Baltijas vadošajiem šautriņu metējiem bija jau trešā uzvara starptautiskajā arēnā.

Diemžēl individuālās sacensības Madars Razma noslēdza līdz ar savu pirmo spēli, kad turnīra 2. kārtā ar rezultātu 3:4 piekāpās beļģim Lukam Dirikam. Lietuvietis Darius Labanauskas individuālajās sacensībās ieņēma 17. vietu.

Nākamās pasaules reitinga sacensības Madars Razma aizvadīs pēc divām nedēļām, kad turpat Antverpenē norisināsies „Antverpenes Open 2015” turnīrs.

Izmantotie resursi:
latvviadarts.com
madarsrazma.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-08-05 11:25, pirms 9 gadiem
"Kopumā turnīrā piedalījās vairāk nekā pus tūkstotis šautriņu metēju no 19 valstīm."

Vairāk nekā ragavu sportistu pasaulē!!! ;D