Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Piektdien sāksies šautriņu mešanas festivāls Latvia Open 2009

Šajā nedēļas nogalē viesnīcas Maritim Park Hotel Rīga telpās notiks pasaules reitinga sacensības šautriņu mešanā uz kurām ieradīsies ap pusotra simta dalībnieku. Šogad sacensības ar balvām atbalsta arī A/S Cēsu Alus.

Latvia Open kā pasaules reitinga sacensības notiks jau ceturto reizi pēc kārtas. Sacensību apmeklējums ar katru gadu aug. Tāpat arī pieaug šajās sacensībās pārstāvēto valstu skaits. Šogad sacensībās piedalīsies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Skotijas, Spānijas, Anglijas, Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas, Dānijas, Holandes un Krievijas pārstāvji. Daudzi no dalībniekiem pie mums atbrauc jau ne pirmo reizi.

Turpinot jau šovasar uzsākto sadarbību arī šajās sacensībās mūs atbalstīs A/S Cēsu Alus un uzvarētāji saņems dažādas balvas no mūsu draugu klāsta.

Lai gan šogad kopējais balvu fonds tika samazināts no 4 300 Ls uz 3 000 Ls, tomēr pirmo vietu ieguvēju naudas balvu fondi ir palielināti.

Tā individuālo sacensību čempions kungiem šogad saņems 700 Ls, jeb 1 000 EUR, savukārt dāmu čempione saņems 350 Ls jeb 500 EUR.

Sacensības notiks trīs dienas no 06. - 08. novembrim. Pirmās dienas vakarā tiks izspēlēts pielozēto pāru turnīrs, kurā visi dalībnieki, kuri būs pieteikušies tiks salozēti ar nejaušu pārinieku un tādā duetā arī nospēlēs visu turnīru. Sacensībās tiks spēlēta spēle "501" ar dubulto nobeigumu līdz 3 legu uzvarai, bet fināls līdz pat 4 legu uzvarai. Pretiniekus salozē programma pēc nejaušības principa un var gadīties, ka vienā pārī spēlē iesācējs ar pasaules reitinga līderi.

Pirmās vietas ieguvēju duets saņems 100 Ls. Pagājušajā gadā pirmo vietu ieņēma duets kurā spēlēja Zviedrijas uzlecošā zvaigzne Oskars Lukasiaks un Latvijas Darts Organizācijas prezidents Žanis Buklovskis.

Sestdienā norisināsies kungu un dāmu individuālās sacensības. Vadoties no pasaules reitinga labākie tiks izsēti izslēģsanas spēļu sistēmā, savukārt pārējos dalībnieku programma salozēs peč nejaušības principa. Sacensībās tiks spēlēta spēle "501" ar dubulto nobeigumu līdz četru legu uzvarai. Un šogad būs arī jauninājums, jo kungiem sākot ar ¼ fināliem, bet dāmām sākot ar ½ fināliem būs jāspēlē spēles līdz 2 setu uzvarai, kur katrā setā tiks spēlēts līdz 2 legu uzvarai. Dāmām arī fināls notiks pēc šādas sistēmas, bet kungiem finālā būs jau jāspēlē līdz 3 setu uzvarai.

Iepriekšējā sezonā individuālajās sacensībās čempionu titulus izcīnīja lietuvietis Arūnas Čiplys un zviedriete Maud Jansson.

Savukārt svētdienā notiks kungu un dāmu pāru sacensības. Pāru sacensībās tiks spēlēta spēle "501" ar dubulto nobeigumu līdz 4 legu uzvarai, bet finālā līdz 5 legu uzvarai.

Kungu pāru čempioni saņems 300 Ls naudas balvas, bet dāmām tiks 150 Ls. Iepriekšējās "Latvia Open" sacensībās kungu pāru čempionu titulus izcīnīja zviedru duets Peter Lindell un Oskar Lukasiak, bet dāmām labākās bija latvietes Zeltīte Putniņa un Vita Grebska.

Tiem, kuri vēl nav paspējušie pieteikties sacensībām, to būs iespējams izdarīt arī sacensību norises vietā.

Bez sacensību dalībniekiem ir aicināti arī visi interesenti kuri vēlētos paskatīties, kā norisinās šautriņu mešanas sacensības, jo ieeja ir bez maksas un durvis ir atvērtas ikvienam.

Uz tikšanos sacensībās.
Sīkāka informācija ir pieejama Latvijas Darts Organizācijas mājas lapā latviadarts.com

     [+] [-]

, 2009-11-04 01:43, pirms 14 gadiem
Stabu 6 krodzina ''Pieci vilki'' katru pirmdienas vakaru šautrinu sacensibas, var ari tapat katru dienu paspelet .

     [+] [-]

, 2009-11-04 10:20, pirms 14 gadiem
Ceru beidzot uz latviesu uzvaru

     [+] [-]

, 2009-11-04 11:03, pirms 14 gadiem
Nesaprotu priekš kam mešanas festivālā šautriņas, var kādam trāpīt

     [+] [-]

, 2009-11-04 13:33, pirms 14 gadiem
Protams, ka daudzi gribētu, lai kāds no latviešiem uzvar, taču objektīvi tas būs grūti izdarām, jo tik spēcīgs daībnieku sastāvs nekad Baltijā nav bijis.

     [+] [-]

, 2009-11-04 14:04, pirms 14 gadiem
tev kam par visu ir viedoklis - nu tā par to sastāvu var teikt katru gadu, jo katru gadu aizvien vairāk un spēcīgāki dalībnieki ierodas.

qwyx - viens no diviem ir sports un otrs ir izklaide - vai arī otrādi tas katram pašam jāizlemj