Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Razma otro gadu pēc kārtas startēs pasaules čempionātā šautriņu mešanā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Razma otro gadu pēc kārtas startēs pasaules čempionātā šautriņu mešanā
Madars Razma
Foto: latviadarts.com

3. janvārī Anglijā sāksies 2015. gada „Lakeside” pasaules čempionāts šautriņu mešanā, kurā otro gadu pēc kārtas startēs arī Latvijas vadošais šautriņu metējs Madars Razma.

Ja pērn Madars Razma pasaules čempionātam kvalificējās kā Baltijas un Skandināvijas reģiona reitinga līderis un turnīru uzsāka ar kvalifikācijas kārtu, tad šogad, aizvadot savu pirmo pilno sezonu, Latvijas šautriņu metējs čempionātam kvalificējās pateicoties 17. vietai BDO reitingā un čempionātu uzsāks ar turnīra 1. kārtu. Jau iepriekš tika ziņots, ka oktobrī notikusī izloze diemžēl latvieti nav lutinājusi un 1. kārtā par pretinieku ielozēja velsieti Martinu Filipu.

Velsas izlases kapteinis aizvadītajā gadā kļuva par „Winmau World Masters” čempionu, triumfēja „Bulls German Masters”, „Winmau Belgium Open” un citos prestižos turnīros, kā arī uz doto brīdi atrodas BDO reitinga 1. pozīcijā. Madara Razma cīņa pret Martinu Filipu paredzēta 3. janvāra dienas sesijas noslēgumā ap plkst. 17:00 pēc Latvijas laika.

Atgādinām, ka pirms gada Latvijas šautriņu metējs mājās atgriezās ar iegūtu 17. vietu. Turnīra pirmajā spēlē Madars Razma ar rezultātu 3:2 (0:3; 3:2; 3:2; 2:3; 3:1) uzvarēja Džonu Maiklu no Grieķijas, savukārt otrajā spēlē ar rezultātu 1:3 (3:2; 0:3, 1:3, 1:3) atzina Beļģijas šautriņu metēja Gērta de Vosa pārākumu.

2015. gada „Lakeside” pasaules čempionāts šautriņu mešanā norisināsies no 3. līdz 11. janvārim un Latvijā tam tiešraidē līdz varēs sekot „Eurosport” kanālā.

Latvijas Darts Organizācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-02 20:24, pirms 9 gadiem
vispirms jāuzvar

     [+] [-]

, 2015-01-03 20:39, pirms 9 gadiem
Pirmā uzvara ir - 3:0.