Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

LŪMSF prezidents Slakteris: "Prieks, ka mūs par sacensību rīkošanu apskauž pat lielvalstis"

LŪMSF prezidents Slakteris: "Prieks, ka mūs par sacensību rīkošanu apskauž pat lielvalstis"
Foto: LŪMSF

Vakar notika Latvijas Ūdens motosporta federācijas kopsapulce, kurā tika apstiprināts šī gada sezonas grafiks un izmaiņas noteikumos, vēsta federācija.

Latvijā šogad norisināsies seši Latvijas atklātā čempionāta posmi, viens pasaules čempionāts RIB laivām, divi Eiropas čempionāta posmi O350 un FR1000 klasēm un viens Eiropas čempionāts GT15 klasei, liecina Latvijas ūdens motosporta federācijas rīcībā esošā informācija.

„Esmu gandarīts, ka spējam būt pasaules labāko skaitā ne tikai ar sportiskiem rezultātiem, bet arī ar organizatoriskiem sasniegumiem," sacīja Latvijas Ūdens motosporta federācijas prezidents Atis Slakteris. "Latvijā organizētās sacensības vienmēr izpelnās dalībnieku un tiesnešu atzinību, kā arī vēlmi, lai Latvija atkal un atkal uzņemas kādu sacīkšu organizēšanu."

"Es lepojos, ka mūs apskauž pat daudzas lielvalstis, jo tikai retā valstī ir tik daudz labā kvalitatē organizētu nacionālā čempionāta posmu. Mums to ir vairāk kā, piemēram, Igaunijā un Lietuvā kopā. Tāpat pasaulē ir tikai dažas "double seater" ātrumlaivas. Bet mums no šī gada ir pašiem sava Latvijā būvēta, mācībām un izklaides braucieniem paredzētā F1 tipa divvietīgā ātrumlaiva," federācijas prezidents turpināja.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Ūdens motosporta federācija


, 2017-03-31 16:16, pirms 7 gadiem
Nothing speshial.
, 2017-03-31 17:30, pirms 7 gadiem
Kad mums būs atkal kāds F-1?
, 2017-03-31 21:57, pirms 7 gadiem
Nu forši. Cerams, ka organizatoriem ir labāka angļu valoda nekā prezidentam
Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.
Pāvels Švecovs. Foto: LOK

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien nepārvarēja Ankarā notiekošā Pasaules kausa otrā posma kvalifikāciju.
Jānis Buks. Foto: LOK/Romāns Kokšarovs

Mēģinājums gāzt prezidentu: LOK Ģenerālo asambleju rīkos jūnija sākumā

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Izpildkomiteja, ņemot vērā biedru iesniegumu, pieņēmusi lēmumu Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesiju rīkot jau 4. jūnijā. Kongresā daļa biedru vēlas no amata gāzt prezidentu Jāni Buku.