Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Covid-19 dēļ NFL pārceļ "Steelers"-"Titans" maču

Juris Miņins
Juris Miņins

Covid-19 dēļ NFL pārceļ "Steelers"-"Titans" maču
Tenesī "Titans" futbolisti Foto:AFP/Scanpix

Kā jau bija prognozēts, Nacionālā futbola līga (NFL) šodien paziņoja, ka mačs starp Pitsburgas "Steelers" un Tenesī "Titans" tiks pārcelts uz vēlāku laiku, jo Tenesī komandā ir konstatēts Covid-19 uzliesmojums.

Iepriekš jau ziņojām, ka pēc trešās spēļu nedēļas vairākiem Tenesī "Titans" spēlētājiem un komandas personālam ir konstatēts Covid-19 vīruss. Tamdēļ tika slēgta vienības treniņbāze un sākts darbs, lai rūpīgāk izpētītu situāciju. Līdzīgi rīkojās arī Minesotas "Vikings" komanda, kas bija "Titans" pretinieki iepriekšējā spēļu kārtā.

Šodien Tenesī komandā ir atklāti vēl vairāki Covid-19 saslimšanas gadījumi (kopā vīruss konstatēts četriem spēlētājiem un pieciem komandas darbiniekiem), tāpēc NFL ir nolēmusi neriskēt un pārcēlusi ceturtās kārtas maču pret Pitsburgas "Steelers" uz vēlāku laiku, kas pagaidām provizoriski nozīmē, ka mačs varētu notikt pirmdien vai otrdien.

Tiek ziņots, ka vīruss ir atklāts sākumsastāva aizsardzības līnijas vidējam aizsargam (NT) Dakvanam Džonsam, bumbas padevējam (LS) Bo Brinklijam un treniņsastāva balsta uzbrucējam (TE) Tomijam Hadsonam.

Jāpiebilst, ka Minesotas "Vikings" komandā, kas arī ievēro visus piesardzības pasākumus, neviens Covid-19 saslimšanas gadījums nav konstatēts un, visdrīzāk, viņi savu spēli pret Hjūstonas "Texans" aizvadīs ieplānotajā laikā.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/