Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rubļevska atgriezīsies pēc ilgākas pauzes un startēs PČ

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rubļevska atgriezīsies pēc ilgākas pauzes un startēs PČ
Deniss Čerkovskis un Jeļena Rubļevska
Foto: pentathlon.org

1.-9. septembrī Baltijas jūras valsts galvaspilsētā Varšavā risināsies pasaules čempionāts modernajā pieccīņā, kur pieteikti četri Latvijas sportisti. Pēc bērna piedzimšanas atkal gatavojas startēt 2004. gada olimpiskā vicečempione Jeļena Rubļevska (38). Polijā cīnīsies arī Atēnu olimpiādes ceturtās vietas ieguvējs Deniss Čerkovskis (35).

22. maijā mūsu modernās pieccīņas līderei piedzima dēls, bet jau pēc desmit dienām divu bērnu māmiņa Rubļevska atsāka treniņus, lai gatavotos septembra pasaules čempionātam. Savukārt augustā savu pēdējo gatavošanos posmu Itālijā aizvadīja Čerkovskis. Kā zināms, 2013. gadā četrkārtējie olimpieši Jeļena Rubļevska un Deniss Čerkovskis izcīnīja PČ sudrabu jauktajā stafetē, kā arī uzvarēja Pasaules kausa finālā.

Planētas meistarsacīkstēs Latviju pārstāvēs ne tikai pieredzējušie, bet arī jaunie. 2012. gadā Olga Šišlova (23) un Pāvels Švecovs (19) izcīnīja zeltu junioru pasaules stafetē, bet tagad viņi debitēs pieaugušo PČ.

2015. gadā sāksies cīņa par ceļazīmēm uz Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, kur valsti varēs pārstāvēt divas sievietes un divi vīrieši. Minētais četrinieks mērķēs uz Rio.

Izmantotie resursi:
www.pentathlon2014.pl
Žurnāls "Sports"

     [+] [-]

, 2014-08-30 19:36, pirms 10 gadiem
sporta veids kur daudz ko var noteikt zirgs un viņa uzskati par jātnieku.