Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas ātrā šaha čempionāta zelts lielmeistaram Širovam un Bērziņai

Krišs Upenieks

Latvijas ātrā šaha čempionāta zelts lielmeistaram Širovam un Bērziņai
Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā Latvijas ātrā šaha čempionātā zelta medaļu izcīnīja lielmeistars Aleksejs Širovs, bet dāmu konkurencē spēcīgākā bija Ilze Bērziņa.

Otro vietu ieņēma Ņikita Meškovs. Trešajā vietā – Aloizas Kveinis, bet, tā kā viņš pārstāv Lietuvu, tad Latvijas čempionāta 3.vietas tituls pienācās Arturam Neikšānam. Dāmu konkurencē otro vietu ieguva Laura Rogule, bet trešā bija Dana Reizniece-Ozola.

Jauniešu grupā labākais bija Simons Sinauridze, bet reitingbalvu reitinggrupā līdz 2000 saņēma Uldis Melderis.
Sacensību organizators ir Latvijas Šaha federācija, turnīra direktore - Katrīna Šķiņķe.

Pilns turnīra rezultātu saraksts: Chess-Results Server Chess-results.com -...

Par Latvijas Šaha Federāciju
Latvijas Šaha federācija (LŠF) ir Starptautiskās Šaha federācijas (FIDE) un Eiropas Šaha savienības (ECU) biedre. Latvijas šahisti piedalās nozīmīgās pasaules un Eiropas sacensībās – Pasaules šaha olimpiāde, Pasaules prāta spēles, pasaules un Eiropas komandu čempionātos, Eiropas jauniešu un pieaugušo čempionātos. LŠF prezidents ir Pēteris Šmidre.

Federācijas mājaslapa: LATVIJAS ŠAHA FEDERĀCIJA »

Informāciju sagatavoja:
Lauris Kļaviņš
Latvijas Šaha federācijas preses pārstāvis