Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Eiropas junioru čempionātā Švecovs kvalificējas modernās pieccīņas finālam

Eiropas junioru čempionātā Švecovs kvalificējas modernās pieccīņas finālam
Pāvels Švecovs
Foto: pieccina.lv

Latvijas modernās pieccīņas pārstāvis Pāvels Švecovs ceturtdien kvalificējās junioru Eiropas čempionāta finālsacensībām, kas nedēļas nogalē risināsies Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā. Otrs mūsu sportists Ņikita Bistrovs kvalifikācijas noslēgumā palika pirmais zem svītras.

Sacensību kvalifikācijā 54 sportisti tika sadalīti divās grupās. Mūsējie startēja B grupā, kur ierindojās attiecīgi 9. un 19. pozīcijā. Švecovs kvalificējās finālam, bet Bistrovs palika pirmais zem svītras. Finālsacensībās kopumā iekļuva 36 labākie.

Starp 27 sportistiem B grupā Pāvels Švecovs (20) sasniedza 1. labāko rezultātu paukošanā, peldēšanā ierindojās 11. pozīcijā, bet kombinētajā disciplīnā (šaušana + skriešana) bija 21. vietā. Kopsummā ar 1102 punktiem mūsu sportists grupā izcīnīja 9. vietu un kvalificējās finālsacensībām.

Savas grupas 27 dalībnieku konkurencē Ņikita Bistrovs (19) sasniedza 20. rezultātu paukošanā, peldēšanā ierindojās 19. pozīcijā, bet kombinētajā disciplīnā (šaušana + skriešana) bija 16. vietā. Kopsummā ar 1049 punktiem mūsu sportists B grupā izcīnīja 19. vietu un netika tālāk.

Kā jau ziņots, 2013. gada junioru Eiropas čempionātā Pāvels Švecovs izcīnīja sudraba medaļu (tolaik savā kvalifikācijas grupā viņš bija sestais). 2014. gadā viņš kopā ar Jeļenu Rubļevsku ieguva 6. vietu pasaules čempionāta stafetē.

Izmantotie resursi:
www.pentathlon.org


Latvijas fitnesa sportistes ar LBFBF prezidenti K.Vederņikovu un IFBB prezidentu R.Santonju. Foto: EastLab/Jakub Csontos

Fitnesa sportistēm Pajulai un Zolotovai zelta medaļas IFBB starptautiskajās sacensībās Maltā

Šonedēļ mājup no Maltas galvaspilsētas ar divām zelta medaļām, absolūtajām uzvarām un bronzas medaļu atgriezusies Latvijas fitnesa komanda, kas piedalījās Starptautiskajā fitnesa turnīrā „IFBB Diamond Cup Malta 2024”.
Uzvarētāju V.Reneslāci intervē pieredzējušais un erudītais orientēšanās sporta komentētājs Andris Rupais. Foto: Ojārs Millers/LOF.

LK orientēšanās "Ziemeļu divdienas" uzvar Reneslācis un Daģe, BČ kvalificējas juniori Staņa un Putne

Carnikavā notikušajā Latvijas kausa posmā orientēšanās sportā "Ziemeļu divdienas" pie uzvaras elites grupās tika Valters Reneslācis un Ilona Daģe, bet junioru grupās pirmo ceļazīmi dalībai Baltijas orientēšanās čempionātā izcīnīja Gustavs Staņa un Dārta Putne.
Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.