Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Par Latvijas Badmintona federācijas valdes priekšsēdētāju ievēlēta Aija Mētra

Krišs Upenieks

Par Latvijas Badmintona federācijas valdes priekšsēdētāju ievēlēta Aija Mētra
Kristians Rozenvalds. Foto: Aigars Eglīte, f64

Ceturtdien Latvijas Badmintona federācijas (LBF) ikgadējā kopsapulcē par organizācijas valdes priekšsēdētāju ievēlēta Aija Mētra, aģentūrai LETA atklāja LBF ģenerālsekretārs Kristians Rozenvalds.

Mētra ikdienā pilda Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma direktores vietnieces pienākumus. Tikmēr valdes priekšsēdētāja vietnieka amatu saglabājis Mārtiņš Kažemaks.

LBF valdē tika ievēlēti Mētra, Kažemaks, Viesturs Bajārs, Diāna Šavalgina un Gunārs Lūsveris. Iepriekš valdes priekšsēdētāja amatu pildīja Mareks Gruškevics. Viņš, tāpat kā Elmārs Pitura un Arnis Šefers nepretendēja uz atkārtotu ievēlēšanu valdē.

"Nevar noliegt, ka iepriekšējā valde panākusi diezgan būtisku uzrāvienu. Šobrīd vairs nav tā, ka badmintons Latvijā ir eksotisks sporta veids. Šajos četros gados ir četrkāršojies spēlētāju skaits," atzīmēja Rozenvalds. Gruškevics par valdes priekšsēdētāju tika ievēlēts 2014.gadā.

Biedrība "Latvijas Badmintona federācija" ir dibināta 1964.gadā. Tās pamatmērķis ir popularizēt badmintona spēli kā veselīga dzīvesveida sastāvdaļu jauniešu un ikviena entuziasta vidū, kā arī attīstīt badmintona tradīcijas Latvijā profesionālā un amatieru līmenī.

Izmantotie resursi:
LETA