Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Majoros sākas starptautisks inline hokeja turnīrs

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Majoros sākas starptautisks inline hokeja turnīrs
Publicitātes foto.

Šodien, 28.maijā, Jūrmalā sākas starptautiskais inline hokeja turnīrs “Jūrmala OPEN 2015”, kas norisināsies no ceturtdienas līdz svētdienai. Spēles tiks aizvadītas Majoros, Majoru Sporta Laukumā, Rīgas ielā 1. Inline hokejs jeb skrituļhokejs ir ledus hokeja vasaras paveids, ko spēlē uz sausa specializēta seguma ar skrituļslidām un ar inline hokejam paredzētu ripu.

Šogad ar Latvijas spēcīgākajām inline hokeja vienībām sacentīsies Somijas un Krievijas komandas. Turnīrs notiek augstākajā līmenī Latvijā, visās komandās kā Latvijas, tā ārvalstu – spēlē liela daļa inline hokeja izlašu pārstāvji. Spēles sāksies ceturtdien plkst. 15:00, kad līdz plkst. 21:00 notiks turnīra priekšsacīkstes.

Savukārt piektdien priekšsacīkstes noslēgsies ar ko īpašu, proti, plkst. 19:30 ir paredzētas meistarības sacīkstes un paraugdemonstrējumi, bet pašā izskaņā norisināsies lielais notikums – turnīra visu zvaigžņu (All Stars”) spēle ar Latvijas izlasi. Latvijas izlase jau 12.jūnijā dosies uz Argentīnu, kur šogad notiks Pasaules čempionāts inline hokejā. Latvija inline hokejā tāpat kā ledus hokejā pasaulē atrodas augstākajā, t.i. A grupā, un šobrīd ir 8.vietā pasaulē. Mūsu izlase spēlē vienā līmenī ar tādām valstīm kā ASV, Čehija un Kanāda.

Nāc un iepazīsti inline hokeju, nāc un atbalsti Latvijas izlasi! Spēļu fināli notiks 31.Maijā no plkst. 10:00- 15:00 un noslēgsies ar svinīgo apbalvošanu.

Informāciju sagatavoja
Latvijas inline hokeja federācijas pārstāve
Ineta Jansone