Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Bračka/Lange sestajā vietā junioru airēšanas Eiropas čempionātā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bračka/Lange sestajā vietā junioru airēšanas Eiropas čempionātā
Foto: worldrowing.com

Latvijas akadēmiskās airēšanas divnieks Lana Bračka un Inga Lange izcīnīja ieguva 6. pozīciju junioru Eiropas čempionātā, kas maija nogalē risinājās Čehijas ciematā Račicē.

Priekšsacīkstēs Lana Bračka un Inga Lange kvalificējās pusfinālam, kur savā braucienā ieguva trešo vietu, kas deva ceļazīmi uz A fināl, kur finišēja 6. pozīcijā.

Vieninieku sacensībās startēja Anna Karasa un Tits Ralfs Verpakovskis, divniekos cīnījās Ildze Vīksna un Sintija Loksta, savukārt četrinieku sacensībās piedalījās Ģirts Sokolovs, Krists Jānis Sakne, Egnars Rozinskis un Kaspars Golmeisters.

Polijas pilsētā Poznaņā rīt sāksies pieaugušo Eiropas čempionāts, kur startēs divas Latvijas laivas: vieniniekā sēdīsies vieglā svara airētāj Olga Svirska, bet divnieku kontrolēs Gints Zunde un Dairis Adamaitis. Latvijas labākā airētāja Elza Gulbe nepiedalīsies, jo pēc slimošanas nav atguvusi sportisko formu.


12.-28. jūnija Eiropas spēlēs akadēmiskā airēšana nebūs pārstāvēta.

Izmantotie resursi:
www.worldrowing.com