Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pārceļ Eiropas čempionātu lakrosā, kurā jāpiedalās arī Latvijas izlasei

Agris Suveizda

Pārceļ Eiropas čempionātu lakrosā, kurā jāpiedalās arī Latvijas izlasei
Publicitātes foto

Eiropas Lakrosa federācija lēmusi, ka Eiropas čempionāts, ko bija paredzēts aizvadīt šogad no 23.jūlija līdz 1.augustam Polijas pilsētā Vroclavā, pašlaik ir pārcelts uz nenoteiktu laiku. ELF ziņojumā teikts, ka čempionāts noteikti netiks aizvadīts 2020. kalendārajā gadā.

Latvijas izlase aktīvi gatavojās Eiropas meistarsacīkstēm, aizvadot vienu koptreniņu nedēļā telpās, kā arī divus fiziskās sagatavotības treniņus sporta zālē, informē Latvijas Lakrosa federācija. Kopš ārkārtas situācijas izsludināšanas sportisti sacensībām gatavojās individuāli.

Reizē atcelts arī Festivāla turnīrs, ko bija paredzēts aizvadīt paralēli Eiropas čempionātam. Tajā dalību jau bija apstiprinājusi arī Latvijas sieviešu izlase, kā arī vīriešu izlases attīstības komanda. 30.martā attālināti tiks sasaukta pirmā darba grupas sēde, lai dalībvalstis kopīgi izlemtu kā rīkoties tālāk ar Eiropas čempionāta organizēšanu. Latviju darba grupā pārstāvēs vīriešu izlases galvenais treneris Krišjānis Volfs.

Eiropas čempionātam lakrosā no 23. jūlija līdz 1. augustam bija jānotiek Polijas pilsētā Vroclavā. Starp 28 dalībniecēm ir arī Latvija, kas ir ielozēta vienā apakšgrupā ar Ungāriju un Turciju.

Izmantotie resursi:
Pārcelts Eiropas čempionāts vīriešiem