Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sestdien Jēkabpilī norisināsies Latvijas kauss triatlonā

30. jūlijā Jēkabpilī norisināsies Latvijas triatlona federācijas kausa 7. posms un Jēkabpils atklātās sacensības triatlonā. Dalībniekiem tiks dota iespēja sacensties piecās dažāda garuma distancēs un kopumā 23 vecuma grupās. Starts Jēkabpils pilsētas pludmalē pie Radžu ūdenskrātuves 11:30.

Sacensību distances:

Simboliska - skriešana pa ūdeni + riteņbraukšana + skriešana (2003. un jaunāki bērni);
0,1km peldēšana + 2,5km riteņbraukšana+ 0,6km skriešana;
0,3km peldēšana + 6,5km riteņbraukšana+ 1,5km skriešana;
0,3km peldēšana + 13km riteņbraukšana+3km skriešana;
0,6km peldēšana + 26km riteņbraukšana+ 6km skriešana (tikai ar LTF licencēm)

Sacensības notiks Jēkabpils pilsētas teritorijā pie Radžu ūdenskrātuves. Peldēšana norisināsies Radžu ūdenskrātuvē. Riteņbraukšana norisināsies apkārt Radžu ūdenskrātuvei ar MTB tipa velosipēdiem.

Reģistratūra un finišs Jēkabpils pilsētas pludmalē pie Radžu ūdenskrātuves.

Uzzināt visu par triatlonu, iepazīties ar distanci un pieteikties sacensībām elektroniski var mājas lapā Latvijas Triatlona Federācija Pieteikties varēs arī uz vietas sacensību dienā pie mandātu komisijas starta vietā no plkst. 10.00 – 11.30.

Lai visiem būtu vēl lielāks prieks par pieveikto distanci - Jēkabpils sporta centrs piedāvās visiem dalībniekiem pēc finiša mieloties ar zivju zupu un auzu pārslu putru.

Sacensības organizē Latvijas Triatlona federācija sadarbībā ar Jēkabpils sporta centru un Jēkabpils pilsētas pašvaldību.

Triatlons ir skatāms un ļoti interesants sporta veids, kurā apvienoti 3 pilnīgi atšķirīgi sporta veidi – peldēšana, riteņbraukšana un skriešana.

Informāciju sagatavoja
Jānis Dreiškins


Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.
Pāvels Švecovs. Foto: LOK

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien nepārvarēja Ankarā notiekošā Pasaules kausa otrā posma kvalifikāciju.
Jānis Buks. Foto: LOK/Romāns Kokšarovs

Mēģinājums gāzt prezidentu: LOK Ģenerālo asambleju rīkos jūnija sākumā

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Izpildkomiteja, ņemot vērā biedru iesniegumu, pieņēmusi lēmumu Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesiju rīkot jau 4. jūnijā. Kongresā daļa biedru vēlas no amata gāzt prezidentu Jāni Buku.