Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Sākusies burāšanas treniņnometne Romasārē

Vakar, 26.jūnijā, jaunie burātāji no Latvijas un Igaunijas devās uz treniņnometni Romasārē, lai pilnveidotu savas teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas burāšanā. Treniņnometne tika atklāta 26.jūnijā un tā ilgs līdz 30.jūnijam.

Nometnes ietvaros jaunie sportisti uzlabos savu burātprasmi treniņos uz ūdens, ka arī gūs teorētiskas zināšanas. Lai nostpirinātu savas nometnes laikā iegūtās prakstiskās un teorētiskās zināšanas, jauno sportistu starpā tiks rīkotas sacensības. Katru dienu ir ieplānotas arī vairākas analīzes, kuru laikā tiks sniegta svarīgākā informācija burātājiem par notiekošo nometnē. Noslēdzoties katrai nometnē pavadītajai dienai, jauniešiem ir ieplānotas dažādas sporta spēles, kā arī brīvais laiks spēku atgūšanai.

Projekta „Young Sailors” aktivitātes, kā arī šī burāšanas treniņnometne Romasārē, palīdzēs jaunajiem sportistiem kopīgi pilnveidoties un sasniegt labus rezultātus dažādās burāšanas disciplīnās.

Projekta „Young Sailors” mērķis ir veicināt burāšanas attīstību un pārrobežu sadarbību. Projekts „Young Sailors” ir guvis atbalstu Igaunijas – Latvijas pārrobežu sadarbības programmā. Šī ir viena no pārrobežu sadarbības programmām, kas darbojas Latvijā, un to atbalsta Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Informāciju sagatavoja:
Young Sailors


Pāvels Švecovs. Foto: Reuters/Scanpix

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā iekļūst pusfinālā

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien pārvarēja Budapeštā notiekošā Pasaules kausa trešā posma kvalifikāciju un sasniedza pusfinālu.

Latvijas burātāji uzvar starptautiskā regatē “Skradin Cup”

Kapteiņa Artūra Mecberga komanda ar jahtu “Dufour 41” uzvarējusi starptautisko regati “Skradin Cup’24” (Horvātijā). Četrās sacensību dienās ļoti mainīgos laika apstākļos (no pilnīga bezvēja līdz vētras stipruma brāzmām, no mierīgas līdz bangojošai jūrai), tika veiktas četras sacīkstes.
Foto: Aerodium
1

Toms Īvāns izcīna trešo vietu Pasaules kausā iekštelpu lidošanā

Ķīnas Tautas republikas īpašajā administratīvajā reģionā Makao notiekošajā 5. Pasaules kausa izcīņā, 3. Eiropas kausa izcīņā un 1. Āzijas kausa izcīņā iekštelpu lidošanā (indoor skydiving), kas norisinājās no 16. līdz 22. aprīlim, Latvijas pārstāvis Toms Īvāns (31) izcīnija Eiropas kausu un ieguva trešo vietu frīstaila jeb brīvās izvēles programā Pasaules kausa izcīņā.