Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Rīgas Sporta naktī notiks parkūra čempiona meistarklase

Rīgas Sporta nakts apmeklētājiem 31. maijā Bastejkalnā būs unikāla iespēja vērot parkūra čempiona, Red Bull atlēta Pāvela Petkuna meistarklasi.

Pāvels Petkuns ir viens no pasaules labākajiem parkūra meistariem. Viņš vairākkārt ir izcīnījis zelta medaļas pasaules līmeņa sacensībās, kā arī piedalījies starptautiskos projektos un iemūžinājis savas prasmes elpu aizraujošos videomateriālos.

Šobrīd Pāvels daudz ceļo pa pasauli, lai mācītos jaunus trikus, un Rīgas Sporta naktī viņš būs gatavs ne tikai demonstrēt savu veiklību, bet arī iemācīt trikus citiem.

Ap plkst. 20:00 Bastejkalnā sāksies Pāvela Petkuna meistarklase, kurai pēc stundas, plkst. 21:00, sekos "jam" sesija. Tās laikā meistarklases dalībniekiem būs iespēja pārbaudīt savas spējas un jaunapgūtos trikus. Noslēgumā, plkst. 22:00 Pāvels dalībniekiem un skatītājiem veltīs paraugdemonstrējumus.

Parkūra sekotājiem Latvijā varētu būt iespiedušās atmiņā pagājušās vasaras "Red Bull Art of Motion" sacensības Santorini, kurās Pāvels jau otro reizi pēc kārtas ieguva čempiona titulu, uzvarot pasaules spēcīgākos atlētus, tai skaitā Džeisonu Polu un Raelu Doilu.

Dalībniekiem, lai piedalītos meistarklasē, vienīgā rekomendācija ir ērts apģērbs – žaketes un lakādas kurpes šoreiz varat atstāt mājās.


Latvijas fitnesa sportistes ar LBFBF prezidenti K.Vederņikovu un IFBB prezidentu R.Santonju. Foto: EastLab/Jakub Csontos

Fitnesa sportistēm Pajulai un Zolotovai zelta medaļas IFBB starptautiskajās sacensībās Maltā

Šonedēļ mājup no Maltas galvaspilsētas ar divām zelta medaļām, absolūtajām uzvarām un bronzas medaļu atgriezusies Latvijas fitnesa komanda, kas piedalījās Starptautiskajā fitnesa turnīrā „IFBB Diamond Cup Malta 2024”.
Uzvarētāju V.Reneslāci intervē pieredzējušais un erudītais orientēšanās sporta komentētājs Andris Rupais. Foto: Ojārs Millers/LOF.

LK orientēšanās "Ziemeļu divdienas" uzvar Reneslācis un Daģe, BČ kvalificējas juniori Staņa un Putne

Carnikavā notikušajā Latvijas kausa posmā orientēšanās sportā "Ziemeļu divdienas" pie uzvaras elites grupās tika Valters Reneslācis un Ilona Daģe, bet junioru grupās pirmo ceļazīmi dalībai Baltijas orientēšanās čempionātā izcīnīja Gustavs Staņa un Dārta Putne.
Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.