Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Zīle iegūst Lietuvas Muay-thai zeltu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zīle iegūst Lietuvas Muay-thai zeltu
Kristaps Zīle
Foto: muaythai.lt

25. un 26. aprīlī Lietuvas pilsētā Viļņā risinājās Lietuvas Muay-thai čempionāts, kurā piedalījās arī viens no Latvijas pazīstamākajiem cīņu sporta meistariem, liepājnieks Kristaps Zīle. Viņš svara kategorijā līdz 91 kg ieguva zelta medaļu, kļūstot par Lietuvas čempionu.

Zīles grupā, svara kategorijā līdz 91 kg bija pieci sportisti, un cīņas notika pēc formulas – trīs raundi pa divām minūtēm.

Liepājnieks turnīrā pavisam aizvadīja trīs cīņas, kuras visas pēc punktiem arī uzvarēja, iegūstot Lietuvas Muay - thai čempionātā zelta medaļu. Viņš pusfinālā un finālā uzvarēja tādus Lietuvā pazīstamus sportistus kā Arnoļdas Joknis un Tadas Miceiko.

Atgādinām, ka Kristaps Zīle savas nākamās cīņas aizvadīs tepat savā dzimtajā pilsētā Liepājā, kur no 15. – 22. maijam notiks Eiropas Muay - thai čempionāts.

Savukārt profesionālajā ringā Zīle atgriezīsies 13. jūnijā uz cīņu šova „Fight club KAMIKAZE vol. 3” ringa, kurā pēc K-1 noteikumiem tiksies ar Lietuvas atlētu Pavlo Nečiporenko.

Izmantotie resursi:
fightclub.lv
muaythai.lt