Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Smaiļotājs Rumjancevs nesasniedz Eiropas spēļu finālu

Ints Megnis
Ints Megnis

Smaiļotājs Rumjancevs nesasniedz Eiropas spēļu finālu
Aleksejs Rumjancevs. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas labākais smaiļotājs Aleksejs Rumjancevs trešdien Minskā nesasniedza finālu Eiropas spēļu 200 metru distancē un cīnīsies B finālā.

Dienas ievadā priekšsacīkstēs viņš ar rezultātu 35,507 sekundes finišēja ceturtais savā braucienā, sasniedzot pusfinālu. Savukārt tajā nepilnas divas stundas vēlāk Latvijas atlēts ar rezultātu 35,349 sekundes bija piektais. Ar šādu rezultātu nebija pietiekoši A fināla sasniegšanai, līdz ar to viņš ceturtdien airēs B finālā, cīnoties par desmito vietu sacensībās.

Tāpat trešdien uz starta izgāja arī Latvijas smaiļotāja Madara Aldiņa, kura 200 metru distancē dāmām ar rezultātu 43,734 sekundes palika pēdējā, astotajā, vietā braucienā un bija viena no tikai divām sportistēm, kas netika pusfinālā. Zīmīgi, ka vietu virs Aldiņas finišēja Turciju pārstāvošā latviete Lāsma Liepa.

Līdz ar to no Latvijas sportistiem šodien Eiropas spēlēs vēl startēs vienīgi cīkstone Anastasija Grigorjeva, kurai vakarā paredzēts pusfināls.

     [+] [-]

, 2019-06-26 16:29, pirms 5 gadiem
Traģēdija...