Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Švecovam 32. vieta Pasaules kausa posmā Sofijā

Andrejs Siliņš

Švecovam 32. vieta Pasaules kausa posmā Sofijā
Pāvels Švecovs
Foto: Latvijas Modernās pieccīņas federācija

Latvijas pārstāvis Pāvels Švecovs svētdien Pasaules kausa ceturtajā posmā Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā modernajā pieccīņā sakrāja 1343 punktus un ieņēma 32. pozīciju.

Ceturtdien Švecovs pārvarēja kvalifikāciju, kamēr diviem citiem Latvijas sportistiem Ruslanam Nakoņečnijam un Oleksandram Pinčukam tas neizdevās. Šodien Švecovs startēja finālā.

Paukošanā Švecovam desmitā vieta un 217 punkti, bet peldēšanā 11. rezultāts, kas deva 300 punktus. Jāšanā Latvijas sportists bija 16. labākais un iekrāja 289 punktus, bet skriešanas un šaušanas kombinācijā vien 35. vieta un 537 punkti. Līdz ar to summā Švecovs sakrāja 1343 punktus, kas ļāva ieņemt 32. vietu.

Par uzvarētāju kļuva īru sportists Artūrs Lenigens O'Kīfi, kurš sakrāja 1468 punktus, bet otrajā vietā palika dienvidkorejietis Vongtae Juns, kuram par 14 punktiem mazāk. Bronzas godalgu izcīnīja Pjērs Dežardēns no Francijas, kuram par pieciem punktiem mazāk nekā otrajā vietā esošajam japāņu sportistam.

No 21. līdz 24. jūnijam Kazahstānas galvaspilsētā Astanā norisināsies Pasaules kausa finālposms.

Izmantotie resursi:
https://www.uipmworld.org/