Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks lielākais kāpšanas sporta pasākums Baltijā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rīgā notiks lielākais kāpšanas sporta pasākums Baltijā
Kāpšanas sports
Foto: sports.riga.lv

Nedēļas nogalē, 29. un 30. martā, Ķīpsalas hallē (Ķīpsalas iela 8) izstādes „Atpūta un sports 2014” ietvaros notiks Starptautiskais čempionāts kāpšanas sportā „Riga Open”. Sacensībās aicināti piedalīties gan bērni, gan jaunieši no astoņām valstīm, un čempionāts notiks uz kāpšanas sienas, kam ir četri līdz astoņi celiņi, informē pasākuma organizatori.

Starptautisko čempionātu kāpšanas sportā organizē, lai popularizētu kāpšanas sportu, noskaidrotu labākos sportistus visās vecuma grupās, kā arī, lai dotu iespēju bērniem un jauniešiem izjust starptautiska mēroga sacensību gaisotni un konkurenci. “Riga Open” ir lielākais kāpšanas sporta pasākums Baltijas reģionā.

Sacensībām reģistrējušies vairāk nekā 100 kāpēji no Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Krievijas, Ukrainas, Vācijas, Lielbritānijas un Baltkrievijas. Sacensībās piedalīsies labākie Latvijas kāpēji Rolands Ruģēns un Jurijs Krasanovs, kuri regulāri pārstāv mūsu valsti starptautiskos čempionātos.

Sacensības organizē Latvijas Alpīnisma savienība, Mākslinieciskās jaunrades centrs „Praktiskās estētikas skola” un Kalnkāpēju sporta centrs. Galvenais tiesnesis ir Normunds Reinbergs.

Izmantotie resursi:
www.sports.riga.lv

  +1 [+] [-]

, 2014-03-26 18:55, pirms 10 gadiem
Vanšu tiltā?

  +2 [+] [-]

, 2014-03-26 22:30, pirms 10 gadiem
izlasīju virsrakstu:
Rīgā notiks lielākais krāpšanas sporta pasākums Baltijā