Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šogad vērienīgākie ziemas sporta svētki notiks jau 21. februārī Jūrmalā

Š.g. 21. februārī Jūrmalā notiks lielākais ziemas sporta veidu pasākums Latvijā – Jūrmalas ziemas sporta svētki. Pasākumā tiek aicināts piedalīties ikviens veselīga un aktīva dzīvesveida piekritējs, turklāt dalībniekiem būs iespēja iegūt vērtīgas balvas – kopējais balvu fonds ir 10 000 eiro.

Sākot no šodienas, 26. janvāra, mājaslapā Jūrmalas ziemas sporta svētki : Unitymarathons ir atklāta iepriekšējā reģistrēšanās pasākumam. Pasākuma organizatori aicina reģistrēties jau tagad par īpaši draudzīgām cenām. Līdz 9. februārim dalības maksa ir tikai 5 eiro, bet skolēniem un bērniem līdz 12 gadu vecumam – bez maksas.

Jūrmalas ziemas sporta svētku dalībnieki varēs izvēlēties startēt 10 km vai 5 km slēpošanas distancē, kā arī bērniem būs sava īpaša distance. Pasākumā var piedalīties arī tie, kuriem nav sava slēpošanas ekipējuma, jo būs pieejama slēpju noma un inventāra tehniskā apkope. Tāpat piemērotas aktivitātes varēs atrast ne tikai slēpošanas entuziasti, jo būs aizraujošas atrakcijas gan bērniem, gan pieaugušajiem – skeletona testa braucieni, hokeja sitiena stipruma mērīšana, biatlona šaušana, vizināšanās ar sniega pūšļiem, sniega piku mešanas sacensības, bērnu radošās darbnīcas un daudzi citi pārsteigumi.

„Mūsu mērķis, organizējot sporta pasākumus, vienmēr ir bijis veicināt aktīvu un veselīgu garu Latvijas, un arī daudz plašāk, iedzīvotāju vidū. Jūrmalas ziemas sporta svētki ir arī sociāls projekts, jo ikvienam skolēnam, kas vēlas piedalīties pasākumā, kā arī bērniem dalība ir bez maksas. Ziemas sporta veidi, īpaši distanču slēpošana, vienmēr bijuši iecienīti Latvijas iedzīvotāju vidū, tāpēc aicinām piedalīties grandiozā notikumā. Turklāt pasākumā būs padomāts ne tikai par slēpotājiem, bet ikvienu, kas vēlas iesākt jauno gadu aktīvi un veselīgi,” par pasākuma ideju stāsta tautas maratonu kustības aizsācējs Latvijā „Alpha Baltic” vadītājs Lauris Špillers.

Pasākumu vadīs un par uzmundrinošu atmosfēru rūpēsies Jūrmalas ziemas sporta svētku vadītāji – TV seja un aktīva dzīvesveida piekritēja Anna Rozīte un populārās grupas „Musiqq” dalībnieks Emīls Balceris. Visas dienas garumā par muzikālo noformējumu gādās viens no pieprasītākajiem dīdžejiem Latvijā Toms Grēviņš.

„Jūrmalas ziemas sporta svētki ir dzīvespriecīgs un aktīvs pasākums – sarūpētā programma un īpašie pārsteigumi iepriecinās gan mazos, gan lielos sportot gribētājus. Svētkos ikviens varēs aizraujoši pavadīt dienu pie vienas no Latvijas bagātībām – Baltijas jūras, uzkrājot spēkus un enerģiju ikdienas darbiem,” piedalīties Jūrmalas ziemas sporta svētkos aicina viens no pasākuma vadītājiem, grupas „Musiqq” dalībnieks Emīls Balceris.

Reģistrēties pasākumam var mājaslapā Jūrmalas ziemas sporta svētki : Unitymarathons no 26. janvāra līdz 17. februārim. Bērniem un skolēniem, reģistrējoties līdz 17. februārim, dalība bez maksas. Pārējiem dalībniekiem, reģistrējoties Jūrmalas ziemas sporta svētki : Unitymarathons līdz 9. februārim, dalības maksa ir 5 eiro, reģistrējoties no 10. līdz 17. februārim, dalības maksa – 7 eiro. Skolu komandas aicinām reģistrēties līdz 17. februārim pa e-pastu sport@alphabaltic.lv, norādot skolēnu vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, tālruņa numuru un e-pasta adresi, kā arī izvēlēto distanci.

Plašāka informācija par pasākumu un Jūrmalas ziemas sporta svētku nolikums atrodams Jūrmalas ziemas sporta svētki : Unitymarathons

Informāciju sagatavoja:
Liene Kindzule
SIA Alpha Baltic sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Tālr.: 67844494, e-pasts: Liene.Kindzule@alphabaltic.lv