Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases debija spēcīgāko rindās?

Kāds zinātājs varētu pastāstīt, vai Latvijas bendija izlase pirmo reizi spēlēs pasaules čempionāta augstākajā kategorijā? Kā vispār ir ar bendiju Latvijā? Ir vietējie klubi? Mūsu labākie spēlē ārzemju klubos vai arī nespēlē nekur un savācas kopā tikai kā izlase?

     [+] [-]

, 2014-12-25 13:49, pirms 9 gadiem
amm ka tā var būt debija ja tur rakstits А сборная Латвии участвует в розыгрыше чемпионата группы «В» и группы «А». В группе «А» они участвуют, потому что выиграли прошлогодний турнир,

     [+] [-]

, 2014-12-25 14:24, pirms 9 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: amm ka tā var būt debija ja tur rakstits А сборная Латвии участвует в розыгрыше чемпионата группы «В» и группы «А». В группе «А» они участвуют, потому что выиграли прошлогодний турнир,
Es arī domāju, ka tiesības spēlēt A grupā tika izcīnītas pagājušajā gadā uzvarot B grupu, tomēr oficiālajā mājaslapā (http://bandyvm2015.ru/en/teams/group-a/) šī gada A grupas sastāvs ir bez Latvijas (vēl ar Kanādu, kura tagad ir atteikusies), līdz ar to neesmu pārliecināts, ka tiesības spēlēt starp spēcīgākajiem tika izcīnītas uzvarot B grupu.

     [+] [-]

, 2014-12-25 14:28, pirms 9 gadiem
Njā, pēc šī info (http://bandyvm2015.ru/news/?newsid=89) izskatās, ka Latvija spēlēs abās grupās. Interesanti
Kāds zinātājs varētu pastāstīt, vai bendijā starp A un B grupu komandu līmeni ir līdzīga liela atšķirība kā junioru hokejā?

     [+] [-]

, 2014-12-25 15:56, pirms 9 gadiem
Diemzēl mūsējos A.grupā drāzīs kā mazos ežus,praktiski visos mačos ar divciparu skaitļu starpību,varbūt ar belariem un jeņķiem var izlīst zem -10,citādi bez variantiem.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-25 15:58, pirms 9 gadiem
Bendijā ir 2 valstis - Krievija un Zviedrija. Tad ir vēl kāda Somija, Kazahstāna, bet visas pārējās pa lielam uz pirmo divu fona ir absolūtas nespējnieces.

     [+] [-]

, 2014-12-25 19:40, pirms 9 gadiem
Jāskatās kad noskaidrosies viss, jo Vikipēdija vismaz rāda Kanādu B grupā, tas links rāda mūs abās grupās, bet mājaslapā nekas nav izmainīts, bet nu izskatās, ka mūsējie būs augstākajā (ja tiešām Kanāda izstājas), ko tiešām būtu interesanti pavērot.

  -1 [+] [-]

, 2014-12-25 22:01, pirms 9 gadiem
EriksVil rakstīja: Jāskatās kad noskaidrosies viss, jo Vikipēdija vismaz rāda Kanādu B grupā, tas links rāda mūs abās grupās, bet mājaslapā nekas nav izmainīts, bet nu izskatās, ka mūsējie būs augstākajā (ja tiešām Kanāda izstājas), ko tiešām būtu interesanti pavērot.
Interesanti? Tu tiešām esi sado-mazo-publiskā seksa fans? Latvijas bendistiem pret TOP valstīm būs tāds "iegrābiens", ka pat visiem skatītājiem, lai mazāk sāpētu jau iepriekš būs dupsis ar vazelīnu jāziež.

     [+] [-]

, 2014-12-26 09:17, pirms 9 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Interesanti? Tu tiešām esi sado-mazo-publiskā seksa fans? Latvijas bendistiem pret TOP valstīm būs tāds "iegrābiens", ka pat visiem skatītājiem, lai mazāk sāpētu jau iepriekš būs dupsis ar vazelīnu jāziež.
To jau es saprotu, bet gribās tomēr redzēt, kā mūsējie patiesībā tur izskatīsies, varbūt kādu pārsteigumu ar izdosies sagādāt.