Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē notiks "Vanilla Travel" turnīra 1. posms

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nedēļas nogalē notiks "Vanilla Travel" turnīra 1. posms
Publicitātes foto

27. un 28. maijā Inčukalnā, Jauno Jātnieku skolas sporta centrā notiks pirmās šīs sezonas sacensības - Vanilla Travel turnīra 1. posms. Šogad jātnieki trīs posmu laikā krās turnīra punktus un cīnīsies par vērtīgām balvām, sacenšoties jaunzirgu, bērnu, jauniešu līdz 25 gadu vecumam un pieaugušo konkurencēs.

Turnīra 1. posms ir sezonas atklāšanas sacensības Jauno Jātnieku skolā. Sacensības tiks iesāktas ar vadības maršrutu bērniem – tajā piedalīsies paši jaunākie sportisti, kuri tikai šogad uzsāk savas sporta gaitas. Vienlaicīgi ar vadības maršruta sākumu, tiks dots starts arī jaunajiem jātniekiem ar ponijiem, kuri piedalīsies 60 cm maršrutā. Sacensības turpināsies ar 80 cm, 100 cm, 110 cm maršrutiem un diena tiks noslēgta ar 120 cm akumulācijas maršrutu ar džokeri.

Svētdien ir paredzēti maršruti ar paaugstinātu grūtības pakāpi, pirmais notiks 100 cm maršruts divās fāzēs, kurā turnīra ieskaites punktus krās jātnieki līdz 16 gadu vecumam un jātnieki ar jaunzirgiem. Tam sekos ātruma maršruts ar šķēršļu augstumu 110 cm, 120 cm maršruts divās fāzēs un galvenais sacensību maršruts – 130 cm maršruts ar pārlekšanu, kurā jātnieki krās ieskaites punktus pieaugušo konkurencē.

Šajā sacensību sezonā jātnieki krās turnīra ieskaites punktus 5 konkurencēs: jātnieki ar I un II grupas ponijiem, jātnieki līdz 16 gadu vecumam, jātnieki ar zirgiem līdz 5 gadu vecumam, jātnieki līdz 25 gadu vecumam, kā arī konkurencē “labākais JJS jātnieks 2017. gada sezonā”, piedaloties trīs turnīra posmos, bet uzvarētāji kopvērtējumos tiks noskaidroti septembrī. Labākais sezonas jātnieks galvenajā konkurencē saņems ne tikai naudas balvas, bet arī ceļojumu uz Atēnām. Uzvaru izcīnīs jātnieks, kurš būs ieguvis vislielāko punktu skaitu. Savukārt, kopvērtējuma uzvarētājs poniju jātnieku konkurencē saņems ceļojumu uz Vīni, pateicoties tūrisma aģentūrai “Vanilla Travel”.

Vanilla Travel turnīra posmi notiks šādos datumos:

• Turnīra 1.posms – 27.-28. maijs
• Turnīra 2.posms – 22.-23. jūlijs
• Turnīra 3.posms, fināls – 16.-17. septembris

Vairāk informācijas: Sākums - Jauno Jātnieku Skola

Informāciju sagatavoja:
Zane Ģīle