Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Smaiļotājs Akmens netiek iekļauts startam Eiropas spēlēs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Smaiļotājs Akmens netiek iekļauts startam Eiropas spēlēs
Aleksejs Rumjancevs
Foto: canoe.lv

Latvijas labākais jaunais smaiļotājs Roberts Akmens (19) nav iekļauts mūsu smaiļošanas un kanoe airēšanas izlasē, kas šovasar piedalīsies pirmajās Eiropas spēlēs, kas jūnijā risināsies Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Smaiļošanas un kanoe airēšanas izlase Eiropas spēlēs: Latvijas olimpiskās vienības pamatsastāva dalībnieks Aleksejs Rumjancevs (8. vieta 200m Eiropas čempionātā 2014), Aldis Artūrs Vilde, treneris Genādijs Zujevs, Miķelis Ežmalis, Madara Aldiņa, treneris Aigars Aglenieks.

Roberts Akmens pagājušajā vasarā: "Ar vīriem vēl kopā neesmu startējis. Treneris uzskata, ka vēl nav pienācis laiks. Nākamgad gan mēģināšu. Ja skatās rezultātus, tad tie ir līdzīgi, taču tas neko nenozīmē, jo klātienē viss var būt citādi. Jābūt ļoti apņēmīgam, lai konkurētu ar to pašu olimpieti Alekseju Rumjancevu. Ceru, ka nesašļuks dūša. Centīšos kārtīgi pastrādāt, lai būtu gatavs vīru startam. Katrā ziņā Riodežaneiro durvis priekšlaikus neaizveru, taču vispirms jābūt ātrākajam Latvijā, tad jāiegūst pienācīgas vietas pasaules sacensībās. Tas nav vienkārši. Centīšos, strādāšu, tad arī rezultāti rādīs"

Kā jau ziņots, 2014. gadā trenera Aleksandra Timoškeviča audzēknis Roberts Akmens ieguva 200m zelta medaļu Eiropas junioru (U18) čempionātā un izcīnīja junioru pasaules sudrabu, kas deva ceļazīmi uz Latvijas olimpiskās vienības pamatsastāvu. Jaunajai sezonai viņš gatavojas Baltkrievijā.

Izmantotie resursi:
Žurnāls "Sports"
www.canoe.lv

  +2 [+] [-]

, 2015-04-25 13:38, pirms 9 gadiem
Nu slikti, pieredzi tak ir jākraj, gjau te ar finansem ir probleemas.