Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Miks Zvejnieks cīnīsies par pjedestālu Pasaules kausa 2. posmā

Edgars Beļakovs
Edgars Beļakovs

Miks Zvejnieks cīnīsies par pjedestālu Pasaules kausa 2. posmā
Miks Zvejnieks

Šodien Čehijas pilsētā Mezibori norisināsies 2018. gada sezonas otrais PK posms skrituļslalomā, kur uz augstiem rezultātiem pretendē Latvijas labākais skrituļslalomists Miks Zvejnieks.

Pirms 3 nedēļām, kad citā Čehijas pilsētā Turnovā tika aizvadīts Pasaules kausa sezonas pirmais posms, Miks Zvejnieks bija vienīgais Latvijas pārstāvis sacensībās. Pēc pirmā brauciena Miks atradās 3. vietā, un arī otrais tika uzsākt veiksmīgi, tomēr trases apakšdaļā piedzīvots kritiens.

Miks pirms sacensībām Mezibori pilsētiņā, kura atrodas gandrīz blakus Vācijas robežai, stāsta: "Pirmajā PK posmā piedzīvoju iespaidīgu kritienu, kura sekas mazliet jūtu arī dodoties uz šo posmu. Protams, tam nevajadzētu liegt atkal cīnīties par augstvērtīgām vietām, galvenais, noturēties līdz finišam. Mērķis katrā ziņā ir braukt uz pilnu banku!"

Bez Mika, kurš pērnajā sezonā kļuva par Eiropas čempionu paralēlā slaloma disciplīnā, kā arī izcīnīja pjedestālu PK sezonas noslēdzošajā posmā, šajā nedēļas nogalē savu pirmo sezonas startu aizvada arī Dāvis Zvejnieks.