Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Švecovs Viļņā sāk lieliski, tomēr paliek ārpus desmitnieka

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Švecovs Viļņā sāk lieliski, tomēr paliek ārpus desmitnieka
Pāvels Švecovs
Foto: Nuno Gonçalves / UPIM

Nedēļas nogalē Lietuvas galvaspilsētā Viļņā norisinās Pasaules kausa fināls modernajā pieccīņā. No Latvijas sportistiem labākais bija Pāvels Švecovs.

Pāvelam Švecovam izdevās lielisks sacensību starts. Peldēšanā viņš ieguva 307 punktus un ierindojās trešajā vietā, savukārt paukošanā Latvijas sportists uzvarēja 23 no 35 dueļiem. Tādējādi izdevās nopelnīt vēl 238 punktus, disciplīnā iegūstot ceturto vietu, bet kopvērtējumā pārņemot vadību.

Vēl pirms pēdējās disciplīnas Švecovam bija četru sekunžu deficīts no līdera, tomēr apvienotajā skriešanas un šaušanas posmā viņam neizdevās noturēties vadošo sportistu vidū. Sacensības Švecovs pabeidza ar 1423 punktiem, ierindojoties 12. vietā.

Uzvarēja francūzis Valentēns Pradē, kurš kopā savāca 1475 punktus. Pēdējā disciplīnā par viņu ātrāks bija ukrainis Pavlo Timoščenko, tomēr kopvērtējumā viņš sakrāja par četriem punktiem mazāk. Liktenīga izrādījās peldēšana, kurā ukrainis ieguva par pieciem punktiem mazāk nekā uzvarētājs.

19. vietu ieguva Ruslans Nakoņečnijs. Paukošanā viņam 12 uzvaras un 172 punkti, peldēšanā 13. vieta. Jāšanā Nakoņečnijs ieguva 12. vietu, bet skriešanā un šaušanā viņam bija devītais labākais laiks. Kopā Latvijas sportists ieguva 1406 punktus.

Šodien sieviešu konkurencē uzvarēja Tamara Alekszejeva no Ungārijas, kura savāca 1384 punktus. Savukārt sudrabu izcīnīja mājiniece Laura Asadauskaite, kurai palīdzēja lieliskais noslēgums – viņa bija ātrākā skrējēja trasē, spējot pakāpties augstāk. Skriešanas un šaušanas distanci lietuviete veica vairāk nekā minūti ātrāk nekā uzvarētāja.

Izmantotie resursi:
https://www.uipmworld.org/

     [+] [-]

, 2017-06-25 00:28, pirms 7 gadiem
Malacis, Paša!

Bet Nakoņečnijam joprojām paukošanās ir katastrofa.