Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vudsam nopietni cietusi labā kāja, vēl skaidros notikušās avārijas apstākļus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vudsam nopietni cietusi labā kāja, vēl skaidros notikušās avārijas apstākļus
Taigera Vudsa vadītā automašīna. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Vakar smagā avārijā cieta leģendārais golferis Taigers Vudss, kura vadītā mašīna noskrēja no ceļa un uzmeta vairākus kūleņus. Vudss nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur viņam veica operāciju. Vissmagāk cietusi labā kāja.

Pēc veiktās operācijas ķirurgs komentēja, ka Taigeram Vudsam bijuši vairāki vaļējie lūzumi labās kājas apakšdaļā un ka kauls lūzis vairākās vietās. Vudsa kājā nācies ievietot metāla stiepli un skrūves. Cietusi arī pēdas daļa un potīte, kā arī kājas muskuļi, kuru pampuma mazināšanai bija nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās.

45 gadus vecais Vudss otrdienas rītā pēc Losandželosas laikā piedzīvoja smagu avāriju. Bija iesaistīta tikai viena automašīna, un golferis bija vienīgais cilvēks tajā. Policija preses konferencē pavēstīja, ka pēc ierašanās negadījuma vietā konstatēts, ka Vudss ir pie samaņas. Viņš atradās nopietnā, bet stabilā stāvoklī.

Policija norādīja, ka nav nekādu pazīmju, kas liecinātu, ka Vudss automašīnu būtu vadījis alkohola reibumā. Pagaidām tiek skaidrotas notikušā detaļas, taču uz kalnainā ceļa, kur cieta Vudss, avārijas neesot retums. Neilgi pēc viņa avārijas uz ceļa apstājusies tuvumā esošs auto, kura vadītājs vēlējies doties palīgā Vudsam, un šajā auto ietriekusies cita automašīna.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/golf/story/_/i...

     [+] [-]

, 2021-02-26 01:35, pirms 3 gadiem
"Neilgi pēc viņa avārijas uz ceļa apstājusies tuvumā esošs auto, kura vadītājs vēlējies doties palīgā Vudsam, un šajā auto ietriekusies cita automašīna."

Nu tas ir psc, tam otram vadiitaajam cerams, ka viss ok. Bet nujaa LA apkaartnee ir tieshi taadi kalni un celji.

Lai veseljojas!