Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Mālniecei 24. vieta Eiropas kadetu čempionāta sacensībās ar floreti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mālniecei 24. vieta Eiropas kadetu čempionāta sacensībās ar floreti
Juta Mālniece un treneris Vladimirs Anāniņs. Foto: Eiropas Paukošanas konfederācija

LETA. Latvijas paukotāja Juta Mālniece pirmdien Horvātijas pilsētā Porečā izcīnīja 24. vietu Eiropas kadetu čempionāta sacensībās ar floreti, kamēr Olga Sitova ierindojās 59. vietā, bet Karina Elizabete Ramane-Bendika - 62. vietā.

Mālniece grupā uzvarēja četrās no piecām cīņām, bet Olga Sitova un Karina Elizabete Ramane-Bendika uzvarēja divās no sešām cīņām. Izslēgšanas turnīrā Mālniece bija izlikta ar 24. numuru, kas pirmo kārtu deva brīvu. Otrajā viņa ar 15:13 pieveica spānieti Sofiju Gaidosu (izlikta ar 41. numuru), bet trešajā ar 13:14 piekāpās polietei Karolīnai Žuravskai (9.).

Sitova (62.) izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 15:1 sagrāva slovēnieti Eli Mlekužu (67.), bet otrajā ar 8:15 zaudēja ukrainietei Olgai Sopitai (3.). Ramane-Bendika (69.) izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 15:10 uzvarēja vācieti Renē Oimani (60.), bet otrajā ar 3:15 piekāpās Oimanes tautietei Celiai Hoenādelei (5.).

Mālniece tika klasificēta 24. vietā 94 paukotāju konkurencē, Sitova ierindojās 59., bet Ramane-Bendika - 62. vietā. Uzvarēja itāliete Matilde Kalvanēze, otro vietu izcīnīja krieviete Darja Mališeva, bet bronzas medaļas ieguva Sopita un britu sportiste Kerolaina Stačberija.

Eiropas čempionāts kadetiem un junioriem Porečā ilgs līdz 2. martam.