Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Janisss18

Sporta Lāzertaga turnīrs

Sporta Lāzertaga turnīrs
www.poligon-1.lv publicitātes foto.

Kompānija POLIGON 1 rīko lielo sporta lāzertaga turnīru, kurš norisināsies POLIGON 1 Rīgas arēnā - "Radiotehnika RRR", 16.-17. decembrī!
Turnīrā var piedalīties komandas 5 spēlētāju sastāvā.

Nolikums

Kompānija POLIGON 1 organizē atklāto sporta lāzertaga turnīru, neatkarīgi no spēlētāju vecuma, pieredzes un sagatavotības līmeņa. Tā mērķis ir attīstīt sporta lāzertagu.

Mērķis un uzdevumi

Mērķis: popularizēt lāzertagu kā veselīgu brīvā laika pavadīšanu un radīt priekšstatu par to kā starptautiski atzītu ekstrēmo sporta veidu. Veicināt lāzertaga spēli jauniešu vidū, kā aktīvu atpūtu, hobiju svaigā gaisā.

Uzdevumi:

Popularizēt lāzertagu kā spēli, aktīvu atpūtu, veselīgu dzīves veidu; Pulcēt un saliedēt cilvēkus neatkarīgi no to vecuma, dzimuma un tautības;Veicināt komandas darba organizāciju;Uzlabot cilvēku fizisko un garīgo veselību.

Organizatori

SIA Poligon 1, Sigulda, Miera iela 15, info@poligon-1.lv, POLIGONS #1 — lāzertaga spēle bijušās bruņoto..., tel.: +371 20207293.

Turnīra norise

Turnīrs tiks aizvadīts divas dienas: 

 2016. gada 16. decembrī - vecuma grupām 7 - 10 gadi un 11 - 15 gadi. 2016. gada 17. decembrī - vecuma grupai 16+ Atkarīgi no dalībnieku skaita, turnīra grafiks var mainīties.

Dalībnieki

Turnīrā piedalās komandas sekojošās vecuma grupās:

 7-10 gadi; 11-15 gadi;16+

Datums un laiks

2016. gada 16. decembrī plkst. 16:00 - 18:00 - vecuma grupa 7-10 gadi;2016. gada 16. decembrī plkst. 18:00 - 21:00 - vecuma grupa 11-15 gadi;  2016. gada 17. decembrī plkst. 11:00 - 20:00 - vecuma grupa 16+ 

Vieta

Rīga, Kurzemes prospekts 3D, Lāzertaga centra “Poligon 1 – Radiotehnika RRR” teritorija.

Komandas

Vienas komandas sastāvā piedalās 5 cilvēki. Pieteiktās komandas sastāvs turnīra dienā ir jāapstiprina. Katram dalībniekam jāparakstās par drošības tehnikas noteikumu ievērošanu turnīra gaitā. Apstiprinātais sastāvs nevar mainīties turnīra ietvaros (izņēmums - ja spēlētājs ir guvis traumu, dēļ kuras nevar turpināt dalību turnīrā, TIKAI pēc saskaņošanas ar instruktoru).

Spēļu formāts

Scenārijs: Kontroles punktu ieņemšanaScenārija mērķis: Ieņemt un pēc iespējas ilgāk noturēt kontroles punktu savas komandas krāsā.Uzvaras nosacījumi: Uzvar tā komanda, kas ir ieņēmusi un noteiktu laiku nosargājusi kontrolpunktu savas komandas krāsā. Spēļu arēnā atrodas divas komandas, kuras uzsāk spēli katra no savas starta bāzes. 

Viena raunda ilgums: 6 minūtes.

Viena spēle ilgst 12 minūtes

Ekipējums

Sacensību dienā organizatori nodrošina dalībniekus ar ekipējumu atbilstoši vecuma grupām. Ekipējumā ietilpst: Ierocis AK-12 LT “PREDATOR” + galvas saite. Nepieciešamības gadījumā piedāvājam spēlētājiem ceļgalu aizsargus, elkoņu aizsargus un kombinezonus.

Spēlētāji var piedalīties ar saviem spēļu komplektiem. Atļautie spēļu komplekti: “AK-12LT PREDATOR”, ja tiem iepriekš tiek uzstādīti “Poligon 1” noteikti iestatījumi. Par iestatījumu uzstādīšanu var vienoties telefoniski, zvanot uz + 20207293.

Obligātās prasības

Pārvietojoties arēnās - pievērsiet īpašu uzmanību jebkādiem šķēršļiem un nelīdzenumiem, lai negūtu traumas!Gadījumā, ja kāds no spēlētājiem ir guvis ievainojumus, nekavējoties ziņo instruktoram, kurš sniegs nepieciešamo palīdzību.Ja ierocis nešauj, vai ir radušās citas tehniskas kļūmes, uzreiz jāgriežas pie instruktora. Ievērojiet un pildiet visus drošības noteikumus, instruktora norādes un prasības. Pārtraukumos starp spēlēm, uzmanīgi novietojam ieroci, iepriekš, noņemot galvas apsēju un uzliekot to uz ieroča stobra.

Protesti

Turnīra laikā protesti netiek pieņemti.

Turnīra tiesneša (instruktora) lēmums ir galējs un neapstrīdams.

Apbalvošana

Organizators SIA Poligon 1, 1. - 3. vietu ieguvējus katrā vecuma grupā apbalvo.

Aizliegts

Spēlēt alkohola vai narkotisko vielu reibumā.Tēmēt uz cilvēkiem ārpus spēļu arēnas. Iziet uz spēļu arēnas, kā arī pamest to bez instruktora atļaujas. Aizsegt sensorus, kas atrodas uz galvas apsēja.Izslēgt un ieslēgt aprīkojumu. Bez instruktora palīdzības tas nav atļauts.Atrasties arēnā pēc virtuālās “nāves”.Aizliegts lietot necenzētus vārdus.Aizliegts pielietot fizisko spēku. 

Dalības apmaksas kārtība

Komandu dalības maksa:

Vecuma grupai 7-10 ir 25 EUR/komanda.Vecuma grupai 11-15 gadi ir 30 EUR/komanda.Vecuma grupai 16+ ir 35 EUR/komanda.

Dalības maksā tiek iekļauts organizatoru piedāvātais ekipējums, kā arī labierīcības, dušas telpas ar ģērbtuvēm.

Dalība var tikt apmaksāta iepriekš sūtot maksājuma veicēja vārdu, uzvārdu, personas kodu un dzīvesvietas adresi uz e-pastu turnirs@poligon-1.lv , pretī Jums tiks izsūtīts rēķins, kurš ir jāapmaksā līdz 15.decembrim, kā rēķina apmaksas mērķi norādot komandas nosaukumu un rēķina numuru. Apmaksa var tikt veikta arī kompānijas POLIGON 1 lāzertaga centros: Rīgā, Kurzemes prospektā 3D; Siguldā, Miera ielā 15.

Vairāk informācijas:

https://www.poligon-1.lv/lv/

Facebook - LaserTag Latvia

Draugiem.lv - POLIGON #1 - Lāzertags - draugiem.lv


Foto: Amber O-Week & Dzintaru O-Cup
4

700 orientieristi no 14 valstīm Lieldienās startēs "Dzintara kausā", atklājot LK sezonu

Lieldienās uz Mangaļsalu dosies teju 700 orientēšanās sporta baudītāju no 14 valstīm, lai piedzīvotu unikālo sacensību apvidu un pieredzētu sīvas cīņas par pjedestāla pozīcijām divās vidējās distancēs "Dzintaru O-Cup", kas atklās Latvijas kausu sezonu orientēšanās sportā. MW 18, 20 un 21E grupās dalībnieki otrajā dienā startēs pēc iedzīšanas principa, kas pasākumu padarīs vēl skatāmāku un aizraujošāku.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Sabīne Musajeva un Artūrs Reinholds. Foto: Aksels Ambergs.
1

Reinholds un Musajeva uzvar Latvijas čempionātā galda tenisā

Artūrs Reinholds un Sabina Musajeva kronēti par čempioniem pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā SynotTip Latvijas 2024. gada individuālajā čempionātā galda tenisā, bet, pieskaitot dubultspēles, zelta medaļas nopelnīja arī Baiba Bogdanova, Margarita Smirnova, Oļegs Kartuzovs un Aleksandrs Maskaļonoks.