Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kanoe airētāji Putniņš un Ozols sestajā desmitā PK posmā airēšanas slalomā

Andrejs Siliņš

Kanoe airētāji Putniņš un Ozols sestajā desmitā PK posmā airēšanas slalomā
Krišs Ozols
Foto: vbss.valmiera.lv

LETA. Latvijas kanoe airētāji Emīls Putniņš un Krišs Ozols piektdien Slovākijā ieņēma vietas sestajā desmitā Pasaules kausa posma sacensībās.

Kanoe slalomā (C1) pirmajā braucienā, pēc kura 20 labākie uzreiz tika pusfinālā, Putniņš ieņēma 52.vietu, bet Krišs Ozols pēdējo 62.pozīciju. No labāko divdesmitnieka Putniņš, kurš nopelnīja četrus soda punktus jeb četras soda sekundes, atpalika par 31,31 sekundi.

Savukārt otrajā braucienā, no kura desmit labākie ieguva tiesības piedalīties pusfinālā, Putniņš bija 32., bet Ozols 33.vietā, līdz ar to sacensības viņi noslēdza attiecīgi 52. un 53.pozīcijā.

Otrajā braucienā abi Latvijas sportisti nopelnīja pa astoņām soda sekundēm, bet no desmitnieka viņus šķīra vairāk kā pusminūte.

Vēlāk piektdien smaiļošanas slaloma (K1) sacensībās startēs arī Latviju pārstāvošais slovāks Samuels Stanovskis.

Jau vēstīts, ka mēneša sākumā vairākiem Latvijas slaloma airētājiem Čehijā neizdevās sasniegt pusfinālu Eiropas čempionātā, kur labākais ar 40.vietu smaiļošanas slalomā bija Ritvars Celmiņš.

Izmantotie resursi:
LETA