Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotājam Ņikuļinam 29. vieta Eiropas kadetu čempionātā

Ints Megnis
Ints Megnis

Paukotājam Ņikuļinam 29. vieta Eiropas kadetu čempionātā
Latvijas jaunie paukotāji Eiropas kadetu čempionātā. Foto: Latvijas Paukošanas federācija

Latvijas jaunais paukotājs Dmitrijs Ņikuļins sestdien guva 29. vietu Eiropas kadetu jeb U17 čempionāta sacensībās ar špagu.

Latviju puišu sacensībās ar špagu pārstāvēja četri sportisti, bet pirmo izslēgšanas turnīra kārtu pārvarēja vienīgi Ņikuļins, kurš pēc apakšgrupu sacensībām bija izlikts ar 49. numuru un ar 15:6 pārspēja turnīra 80. numuru Mario Džuriču no Serbijas. Pēc tam otrajā kārtā Ņikuļins negaidīti ar 13:5 pieveica rumāni Štefanu Baču, kuram pēc apakšgrupu turnīra bija 16. numurs, tomēr trešajā kārtā ar 9:15 tika zaudēts Bulgārijas pārstāvim Rahimam Rašaidam.

Sacensību noslēgumā Ņikuļins tika klasificēts 29. vietā, kamēr Gļebs Čaikovskis bija astoņdesmitais, Daniels Loginovs ierindojās 97. pozīcijā, bet Kirils Kuzņecovs bija 99. vietā starp 133 jaunajiem censoņiem.

Tāpat sestdien notika sacensības kadetēm ar zobenu. kur izslēgšanas turnīram ar 38. numuru kvalificējās Poļina Kašina, tomēr jau pirmajā kārtā ar 8:15 piekāpās bulgārietei Emmai Neikovai, kurai bija 27. numurs. Noslēgumā Kašina bija 43. pozīcijā, kamēr Arina Truškāne ieņēma 66. vietu starp 78 dalībniecēm.

Eiropas kadetu čempionāts turpināsies līdz nākamajai trešdienai, bet pēc tam Porečā sāksies arī junioru sacensības. Latvija uz meistarsacīkstēm devusies ar plašu delegāciju.